Masrafsız PTT Emekli Kredisi Denizbank 36 Ay Vadeli

PTT'nin emeklilere özel kredi kampanyaları değişik bankların işbirliğiyle devam ediyor. PTT'nin kredi için işbirliği yaptığı bankalardan biri de Denizbank. Emeklilere kredi tahsis ücreti ödemeden, masrafsız kredi imkanı sunan PTT Denizbank kredisi ile 36 aya kadar vadelerle ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Denizbank PTT Emekli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için maaşını PTT işyerlerinden alıyor olmak yeterli. Emekli maaşını PTT şubelerinden alan emekliler, hemen başvuru yaparak kolaylıkla PTT Denizbank emekli kredisi fırsatından yararlanabiliyorlar. Kredi 36 ay vadeli olarak sunuluyor.

Emekliler için düşünülen kredi kampanyasından masraf yok. Kampanya Denizbank'ın meşhur Her Derde Deva Kredi kampanyalarından biri. Kredi tahsis ücreti ödemeden kolaylıkla kredi kullanabilen emekliler geri ödemelerini 36 aya varan taksitlerle sıkılmadan yapıyorlar. Kredi başvurusu yapmak isteyen emeklilerin PTT işyerlerine müracaat etmeleri yeterli oluyor. Emekli kredisi başvurusu PTT şubelerinden kolay ve zahmetsiz şekilde yapılabiliyor. Kredi kullanma üst yaş sınırı ise 80 olarak uygulanıyor. Kredi vadesinde üst sınır ise 36 ay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder