Garanti Çeyrek Altın Hediyeli Emekli Maaşı Taşıma

Garanti Bankası emekli büyüklerimize yönelik yeni bir maaş taşıma kampanyasının startını verdi. Yeni maaş taşıma kampanyasında Garanti Bankası'na emekli maaşını taşıyanlar çeyrek altın kazanıyorlar. Üstelik maaşlarını kuruşu kuruşuna, beklemeden ve yorulmadan alıyorlar.

Garanti'nin emekli maaşı taşıma kampanyasında çeyrek altın kazanmak için tek koşul emekli maaşını Garanti'ye taşımak ve 3 yıl boyunca banka değişikliği yapmama sözü vermek. 3 yıl boyunca emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya söz veren ve maaşlarını bu bankaya taşıyan emekli büyüklerimiz beklemeden, hemen çeyrek altın kazanıyorlar. Kazanılan çeyrek altın değerinin karşılığı olan tutar Garanti'de müşteri adına açılan hesaba gram altın değeri olarak yatırılıyor.

Bankaya değişiklik yapamam sözü vererek maaşlarını taşıyan emekliler bir yakınlarını daha Garanti'ye maaş taşıma konusunda ikna etmeleri halinde bir çeyrek altın daha kazanıyorlar.

Maaş değişikliği işlemi için Garanti Bankası şubelerine başvuru yapılabiliyor. Ayrıca postaneden alınacak e-devlet şifresiyle devletin internet üzerinden hizmetler sunduğu siteden gerekli banka değişikliği işlemi emeklinin kendisi tarafından da yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder