En Para Nokta Com'dan Bir İlk: İnternetten Masrafsız Kredi

Bankalardan kredi kullanırken öncelikle aylık faiz oranını gözden geçiririz. Düşük aylık faiz oranı elbette önemli ama uzmanlar, kredi kullanımında aylık faiz oranından önce yıllık maliyet oranına dikkat etmek gerektiğini söylüyorlar. Çünkü aylık faiz oranının üzerine kredi tahsis ücreti, peşin komisyon, sigorta ücreti gibi çeşitli masrafların binmesiyle yıllık maliyet oranı kabardıkça kabarır. Aylık faiz oranı düşük görünürken kredinin yıllık maliyeti % 25'leri, kimi zaman da % 30'ları bulur.

En Para Com, bu kargaşaya son vermek için internetten ihtiyaç kredisi kullandırma hizmetini başlattı. En Para Nokta Com'un fiziksel şubesi olmadığı için işletme giderleri de yok. Bu nedenle maliyetlerinin düşüklüğünü müşterilerine yansıtabiliyor ve gerek aylık faiz oranında, gerekse yıllık maliyet oranında en hesaplı seviyeleri sunabiliyor.

En Para Nokta Com reklamlarının sevilen kahramanı Kıllanan adam'ın kendine özgü üslubuyla "Herşeyin güzelini internetten alıyon da, krediyi de neden almıyon?" sözleriyle tanıttığı kampanyla birlikte Türkiye'de bir ilke imza atılıyor: İnternetten İhtiyaç Kredisi... En Para Nokta Com'un internet kredisinin dört önemli unsuru bulunuyor: 1 kuruş masraf yok. Sigorta yok. Şubeye gitmek yok. Her zaman düşük faiz var. Bunların dördünün bir aya gelmesiyle en düşük yıllık maliyet oranı oluşuyor ve müşteriyle paylaşılıyor. Masrafsız, komisyonsuz işlem ayrıcalığı ve avantajlı faiz oranları suunuluyor.

En Para Nokta Com ihtiyaç kredisinde 12 ay vadeye kadar faiz oranı aylık % 1.09 olarak uygulanıyor. Yıllık maliyet oranı ise % 15.70 düzeyinde bulunuyor. 24 ay veya 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanılması halinde de bu oranlar değişmiyor. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisinde de aylık % 1.09, yıllık % 15.70 faiz oranları geçerli oluyor.

En Para Nokta Com'dan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, başvuruyu internet üzerinden yapıyorlar. Kredi başvurusu hemen değerlendirmeye alınıyor ve olumlu olması halinde onaylamanız için ödeme plüno ve sözleşme gönderiliyor. Sözleşmeyi onayladığınız anda krediniz hemen En Para Nokta Com'daki vadesiz hesabınıza aktarılıyor. Üstelik bu işlemler kefilsiz, teminatsız, imzasız gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder