Akbank Taksitli Artı Para Maldivler Tatiline Götürüyor

Akbank müşterisi olup da, ATM'lerden Taksitli Artı Para kullananlar, bugüne kadar hayallerini süsleyen Maldivler'de çift kişilik rüya gibi bir tatil kazanma şansı yakalıyorlar. Üstelik Taksitli Artı Para sayesinde her türlü ihtiyaçları için nakit çekerken taksit taksit ödüyorlar.

15 Ağustos'ta başlayıp 30 Eylül akşamına kadar Akbank ATM'lrinden Taksitli Artı Para kullanan müşteriler, kullandıkları her 100 TL için 1 adet çekiliş hakkı kazanıyorlar. Çekilişte kazandıkları takdird Türkiye'nin sonbaharı yaşadığı günlerde Hint Okyanusu'ndaki Maldiv adalarında herşey dahil, çift kişilik yaz tatilinin keyfini çıkarıyorlar. Akbank ATM’lerine kart ile giriş yapılan ekranda Taksitli Artı Para menüsüne ulaşabiliyor, limit dahilinde hemen nakit çekimi yapılabiliyor. İşlem tamamlandığı anda 1 kişilik Maldiv tatili çekiliş hakkı kazanılmış oluyor.

Akbank Taksitli Artı Para ile Maldivler Tatili çekilişi, 13 Ekim 2014 tarihinde Beşiktaş 25. Noterliği bahçe katında halka açık olarak yapılacak. İsteyenler noter huzurundaki bu çekilişi yerinde izleyebilecekler. Çekiliş sonuçları 15 Ekim 2014 tarihli Akşam gazetesinde ilan edilecek. Asil ve yedek talihlilere ayrıca taahhütlü posta kanalıyla da tebligat yapılacak.

Akbank Taksitli Artı Para Nedir?

Belirlenen bir limit dahilinde vadesiz mevduat hesabına tanımlanan ve hesapta yeterli bakiye olmadığında bile birçok bankacılık hizmetinden yararlanma olanağı sağlayan kredili mevduat hesabıdına Akbank Artı Para adı veriliyor.

Taksitli Artı Para ise, Artı Para limitinden kullanılan tutarın taksit taksit ödenmesine imkan sağlıyor. Böylece her türlü nakit ihtiyacında Akbank ATM'lerinden yapılan Artı Para kullanımları belirli bir ödeme planı üzerinden taksitlendirilmiş oluyor. Akbank Taksitli Arta Para ile ilgili daha ayrıntılı bilgi Akbank internet sitesinden alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder