Yüzde 15 İndirimli ING Bank 2014 Tatil Kredisi

Bu yaz tatil planını yaparken kredisini ING Bank'tan kullananları çok özel sürprizler bekliyor. ING Tatil Kredisi'ne hemen başvurup tatil rezervasyonunu geziloji.net üzerinden yapanlar, kullandıkları krediyi taksit taksit öderken % 15 indirim ve bir gece konaklama hediyesi kazanıyorlar.

ING Bank'ın 2014 Tatil Kredisi özel kampanyasından tüm bireysel müşteriler yararlanabiliyor. 14 Nisan'da başlayan ve 14 Temmuz 2014 tarihine kadar devam edecek olan ING kampanyasına başvurular, ING Bank web sitesi, ING Bank ATM'leri, internet şubesi ve çağrı merkezinden yapılabiliyor. Dileyenler de cep telefonlarından SMS yollamak suretiyle tatil kredisi kampanyasına katılıyorlar.

Kampanyanın geçerlilik süresi 3 ay gibi uzun bir zaman dilimine yayıldığı için ING müşterilerinin başvuru yaptığı tarihteki mevcut kredi fiyatlaması baz alınıyor. Dolayısıyla nisan ve mayısta başvuranlar ile haziran ve temmuzda başvuranlar arasında kredi fiyatı farkı oluşabiliyor.

Tatil kredisi başvurusunu ING şubeleri dışından yapılan müşterilere kredisini kullandığı günden bir gün sonra kampanya kodu gönderiliyor. ING Bank'ın yolladığı bu kod, bankada kayıtlı cp telefonuna SMS ile ulaştırılıyor. Yurt içi otellerde yapılan konaklama, yurt içi ve dışı paket tur ve grup rezervasyonları için yapılan rezervasyonlarda % 15 indirim bu kod ile kazanılıyor. Ayrıca ücreti ödenen tatile ek bir gece konaklama hediyesi de bu kod sayesinde mümkün oluyor.

İndirim fırsatının Geziloji firmasının acenteleri, çağrı merkezi ve internet sitesi üzerinden satın alınan tatillerde geçerli olduğunu belirtelim.

Kampanyadan yararlanmak isteyen banka müşterilerinin 31 Aralık 2014 tarihine kadar rezervasyon yaptırması ve konaklamalarını 15 Nisan 2014 ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmesi gerekiyor.

ING Bank tarafından SMS ile gönderilen kampanya kodunun son kullanım tarihi 31 Aralık 2014 olarak belirlenmiş bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder