Yapı Kredi'den Esnafa 50.000 TL Erken Gelen Bayram Kredisi

Yapı Kredi Bankası'nın "Esnafa KOBİ'ye Müjde" sloganıyla hayata geçirdiği yeni destek kredisi kampanyası başladı. Bankanın televizyon reklamlarında duyduğumuz "Kredini şimdi kullan, bayramdan sonra ödemeye başla" sözleriyle tanıtılan kampanya, tam da Ramazan ayı öncesinde esnafa ve KOBİ'lerimize nefes aldıracak özellikler taşıyor. Düşük faiz ve 36 aya uzanan taksit seçeneklerinin yanı sıra geri ödemelerin de 28 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak olması hiç kuşkusuz ki sıcak yaz günlerinde esnafımızın içini serinletiyor. İlk taksit geri ödemesinin 28 Temmuz'da yapılacak olması da ödemelerin neredeyse Ağustos ayında başlaması anlamına geliyor.

Yapı Kredi Bankası'nın esnafa yönelik kampanyasında 50.000 TL'ye kadar istenilen miktarda destek kredisi kullanılabiliyor. Ülkemizdeki esnaf ve KOBİ'lerin eli rahatlasın, kazancı artsın diye yapılan bu kampanyada 36 aya varan vadeler ve % 1,20’den başlayan faiz oranlarıyla 50.000 TL’ye kadar kredi fırsatı sunuluyor. Geri ödemelere de Ramazan Bayramı tatili bittikten sonra başlanıyor.

Yapı Kredi'nin Erken Gelen Bayram kampanyasına katılan esnaflar, 50.000 TL tutarında destek kredisini 36 ay vadede kullanırlarsa aylık % 1.30 faiz oranından yararlanıyorlar. Tek defaya mahsus 500 TL komisyon ödenmek suretiyle başvuru yapılan kampanyada geri ödemeler eşit miktarda taksit sistemine göre yapılıyor. Bir başka deyişle 36 ay boyunca her zaman sabit kalıyor.

Erken Gelen Bayram kampanyasında Naziran ve Temmuz ayları boyunca devam eden ödemesiz dönemi taksitleri, diğer taksitlere eşit şekilde yansıtılıyor. Mayıs ayında kullandırılan kredilerin ilk taksidi 2 ay, Haziran ayında kullandırılan kredilerin ilk taksidi ise 1 ay ötelemeli olarak alınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder