Yapı Kredi Bankası TLcard Avantajları



Yapı Kredi Bankası'nın müşterilerinin kullanımına sunduğu en yeni banka kartı TLcard'ın sayısız avantajı bulunuyor. Yapı Kredi'deki vadesiz hesaba bağlı olan TLcard ile vadesiz hesaptan para çekilebiliyor, alışverişlerde kullanılabiliyor, birçok bankacılık işlemi kolayca yapılabiliyor.

Yapı Kredi'nin banka kartının TLcard, Play TLcard ve Business TLcard olmak üzere üç farklı versiyonu bulunuyor. Bunların ilki genel kullanıma açık olurken, Play TLcard 26 yaşından küçük olanlara ve öğrencilere, Business TLCard ise şirketlere yönelik hizmet veriyor.

Yapı Kredi TLcard Nasıl Kullanılır

Yapı Kredi TLcard ile yurt içinde ve yurt dışındaki ATM'lerden yapılan para çekme işlemlerinin ve Visa/Maestro amblemli iş yerlerindeki alışverişlerin tutarı, TLcard'ın bağlı olduğu vadesiz hesaptan otomatik olarak düşüyor. Ayrıca TLcard'ın World Üye İş yerleri'nde yapılan alışverişlerde kullanılması halinde puan kazanılıyor.

Bunlara ek olarak, TLcard internette yapılan alışverişlerde de kullanılabiliyor. En yaygın kullanım alanı, 3 boyutlu güvenlik (3D secure) sistemine üye iş yerleri... Üstelik alışveriş yaptığınız internet sitelerinin World Üye İş yeri olması durumunda, alışverişlerden puan kazanmak mümkün oluyor.

Play TLcard

26 yaşından küçük ve öğrenci gençlerin kullandığı Play TLcard, vadesiz hesaptan para çekme, alışveriş yapma ve birçok bankacılık işlemini kolayca gerçekleştirme imkanları sunuyor. TLcard'da olduğu gibi yurt içi ve yurt dışındaki ATM'lerden para çekme işlemi yapılabiliyor. Ayrıca Play TLcard ile World Üye iş yerlerinden yapılan alışverişler puan kazandırıyor. Play TLcard internette alışveriş yaparken de kullanılabiliyor. İnternette 3 boyutlu güvenlik (3D secure) sistemine üye iş yerlerinden alışveriş yapılıyor. Üstelik alışveriş yaptığın internet sitelerinin World Üye İşyeri olması durumunda, alışverişlerinden puan kazanılıyor. Play TLcard ile Play sahiplerine özel bankacılık fırsatlarından yararlanılıyor.

Business TLcard

Ticarette iki şey çok önemlidir; Güvenlik ve Hız. Tek bir banka kartıyla güvenlik ve hız faktörlerine ulaşmak isteyen şirketler, banka kartı olarak Business TLcard'ı tercih ediyorlar. Şirket harcamaları için istenilen sayıda elemanın kullanımına sunuluyor. Böylece şirket çalışanları, firmanın verdiği yetkiler doğrultusunda para çekebiliyor, para yatırabiliyor, havale yapabiliyor ve bakiye inceleyebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder