Vakıfbank Yaza Özel Konut Kredisi Kampanyası

Gayrımenkul sektörünün hareketlendiği yaz günlerinde Vakıfbank'ın Sarı Panjur adıyla tanınan konut kredisi ön plana çıkıyor. Yaza özel kredi fırsatları ve avantajlarıyla yenilenen Vakıfbank Sarı Panjur Konut Kredisi, uygun faiz oranı ve vade seçenekleriyle dikkat çekerken kirada oturan herkesi kira öder gibi ev sahibi yapmayı hedefliyor. Vakıfbank'ın Sarı Panjur Konut Kredisi'nde faizler 60 ay vadeye kadar & 1.04'e kadar düştüğü için gerçek anlamda kira öder gibi ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Vakıfbank'tan Sarı Panjur konut kredisi almayı düşünenler, 120 aya kadar vadelerle yeni bir ev hayalini gerçekleştirmek için ilk adımı atabiliyorlar. Ayrıca daha önce konut kredisi kullanıp da son günlerde düşen yeni faiz oranlarından yararlanmak için borç transferi yapmak isteyen Vakıfbank müşterileri de yaza özel düzenlenen bu kampanyaya başvuru yapabiliyorlar.

Vakıfbank kampanyasında kredi vadesi olarak iki farklı seçenek var. Kampanyadan 3 ay ile 60 ay arası vadede yararlanmak isteyenler, % 1.04 faiz fırsatından yararlanıyorlar. Kredi vadesinin 61 ay ile 120 ay arasıda olmasını düşünenlere ise aylık % 1.05 cazip faiz seçeneği teklif ediliyor. Üstelik her iki seçenekte de kredi tahsis ücreti talep edilmiyor.

Faiz maliyet tablosunu net olarak ortaya çıkartmak için 100.000 TL tutarında bir konut kredisi aldığınızı varsayalım. 100.000 TL tutarındaki konut kredisini 120 ay vadede ödeme seçeneğini tercih ederseniz aylık % 1.05 faiz oranı uygulanıyor. Kredi tahsis ücreti yok. Sadece 200 TL ipotek tesis ücreti ve 600 TL ekspertiz ücreti alınıyor. Bu ücret dahil edilince aylık toplam maliyet oranı % 1.07, yıllık toplam maliyet oranı da % 12.89 şeklinde gerçekleşiyor. Aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret ve vergiler dahil bulunuyor.

Vakıfbank Yaza Özel Sarı Panjur Konut Kredisi ile ilgili detaylı bilgi almak veya kredi başvurunuzu yapmak için en yakın Vakıfbank şubesine uğrayabilirsiniz. Dileyenler bilgi almak için Vakıfbank internet şubesine de giriş yapabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder