Vakıfbank Nakite Taksit: 900 Lira Çeken Faizsiz 9 Taksitte Ödüyor

Vakıfbank Worldcard sahipleri bugünlerde Nakite Taksit kampanyasının avantajlarından sonuna kadar yararlanıyorlar. Çünkü Vakıfbank, ATM'lerden Worldcard ile 900 TL tutarında nakit çekim yapanlara 9 taksitte % 0 (sıfır faiz) ile geri ödeme fırsatı veriyor. Nakit 900 TL'yi çekenler, 9 taksitte geri ödemesini yaparken faiz ödemiyorlar.

Vakıfbank Nakite Taksit kampanyasında işlem başına minimum 100 TL olmak üzere çeşitli kanallardan nakit çekim yapılabiliyor. İnternet Bankacılığı kanalından yapılan nakit çekimlerde günlük maksimum 3.000 TL'ye kadar, ATM kanalından günlük maksimum 1.500 TL'ye kadar, Vakıfbank şubelerinden maksimum 10.000 TL'ye kadar nakit çekilebiliyor. Ancak burada müşterinin nakit çekim limiti kadar olabildiğini hatırlatalım.



Vakıfbank Worldcard Nakite Taksit kampanyasından, nakit çekim işlem kriterlerine uygun ve kullanılabilir nakit limiti yeterli olan tüm müşteriler faydalanıyor. Nakit çekim işlemleri minimum 2, maksimum 9 aya kadar taksitlendiriliyor. Nakite Taksit faiz oranı %1,69 olarak uygulanıyor.

Nakite Taksit işlem ücreti, anapara üzerinden % 4+4 TL olarak ilk ekstreye yansıtılıyor. Erken kapamada Nakite Taksit işlem ücreti, ödenen taksitlerinde faizi geri ödenmiyor. Nakit çekim işlemleri, Şube, ATM, İnternet Bankacılığı kanallarından yapılabiliyor.

Nakite Taksit işleminde son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmadığı veya taksit tutarından daha az ödeme yapıldığı takdirde, anapara taksit tutarı üzerinden günlük mevcut alışveriş faizi uygulanıyor.

Erken Kapama yapıldığında vadesi geçen taksitler için uygulanan faiz geri ödenmiyor. Nakit çekim işleminin yapıldığı gün ilgili işleme istinaden erken kapama yapılmıyor. Erken Kapama yapıldığında nakit avans işlem ücreti iade edilmiyor.

Nakite Taksit işlemlerinde taksit tutarları ödeme planında belirtilen tarihte ekstrelere borç olarak yansıtılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder