Vakıfbank Halinizden Anlayan Keyifli Tatil Kredisi

Vakıfbank'ın "halden anlayan krediler"i her soruna çözüm getirdiği gibi yaz günlerinin vazgeçilmezi tatil ihtiyacına da çözüm getiriyor. Uygun faiz oranı ve vade seçenekleriyle Vakıfbank Tatil Kredisi, tatil keyfinin eksiksiz olması için müşterilerine faizi düşük, vadesi geniş tatil seçenekleri sunuyor.

Vakıfbank Halinizden Anlayan Tatil Kredisi kampanyasında 5.000 TL'den 50.000 TL'ye kadar seçenekler var. Vadeler de 6 aydan başlayıp 36 aya kadar uzanıyor. En düşük kredi tutarı olan 5.000 TL tatil kredisi kullananlar, aylık % 0.99 düşük faizden yararlanıyorlar. Tatil keyfini yaptıktan sonra aylık 4999 TL taksitlerle geri ödemesini yapıyorlar. Bu seçenekte kredi tahsis ücreti de 105 TL gibi minimum seviyede tutuluyor.

Yaz ayları için daha geniş kapsamlı bir tatil düşleyenler ise 50.000 TL tutarında tatil kredisi seçeneğini tercih edebiliyorlar. 50.000 TL tutarında Vakıfbank Tatil Kredisi kullananları üç farklı seçenek bekliyor. Tatil Kredisi'ni 12 ayda geri ödemek isteyenler için aylık % 1.13 faiz fırsatı sunuluyor. Bu seçenekte kredi tahsis ücreti 157.50 TL olarak uygulanıyor. Geri ödemeyi 36 ayda yapmayı düşünenler de düşük faizli veya masrafsız olmak üzere iki seçenek arasından tercih yapabiliyorlar. Düşük faizli tatil kredisi isteyenler için aylık % 1.13 faiz oranı geçerli olurken, kredi tahsis ücreti olmayan seçenek üzerinde duranlar ise aylık % 1.17 faiz oranıyla tatil kredisi kullanabiliyorlar.

Vakıfbank'ın Halden Anlayan Tatil Kredisi'nde tatil mekanı konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Tatil Kredisi kullananlar kendi seçtikleri tatil beldesinde keyfini yaptıktan sonraki aylarda kredi geri ödemelerini rahat rahat yapıyorlar.

Vakıfbank Tatil Kredisi'nde tek defaya mahsus olarak istenen Kredi Tahsis Ücreti'ne % 5 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) dahil edildiği için başkaca bir masraf alınmıyor. Aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret ve vergiler dahil bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder