Vakıfbank 48 Ay Vadeli Düşük Faizli 0 Km Otomobil Kredisi

Vakıfbank, yaz tatiline yepyeni 0 kilometre otomobiliyle gitmek isteyenler için 48 ay vadeli, düşük % 1.14 faiz oranlı bir taşıt kredisi kampanyası hazırladı. Üstelik 3 ay ödemesiz seçeneği de bulunan çok çeşitli vade imkanlarıyla donatılan kampanyaya katılanların sıcak yaz günlerinde ayakları yerden kesilecek. Yaz keyfini yeni arabasıyla gezerek geçirdikten sonra ilk taksidi sonbaharda ödeme fırsatını bulabilecekler.

Vakıfbank'ın 2014 Yaz Otomobil Kredisi kampanyasında herkes kendi bütçesine göre taksit ödeme seçeneğini tercih edebiliyor. Aylık eşit taksitli sisteme dahil olabildikleri gibi isterlerlerse 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli sisteme de katılabiliyorlar. Kampanyada kamu emeklileri de düşünülmüş. Maaşını 3 ayda bir alan kamu emeklileri için 3 ayda bir eşit taksit ödemesi teklif ediliyor. Emeklileri bekleyen bir başka seçenek de, 3 ay ödemesiz dönemli 3 ayda bir eşit taksitli sistemden yararlanma fırsatı... Aylık geliri sabit olmayanlar için değişken taksitli geri ödeme var. Son olarak da son taksit ödemesi balon ödeme şeklinde bir seçenek bulunuyor.



Vakıfbank 0 Kilometre Otomobil Kampanyası'nda nihai fatura değeri 50.000.TL’yi aşan otomobillerde bedelin 50.000 TL'ye kadar olan kısmı için % 70, 50.000 TL'nin üstünde olan kısım için % 50’sine kadar otomobil kredisi sağlanıyor. Kefil istenmeyen kredi kampanyasında hayat sigortasi zorunluluğu olmadığını da belirtelim.

Kampanya kapsamında örnek olarak 10.000 TL tutarında otomobil kredisinin 24 ay vadeyle çekilmesi durumunda aylık % 1.14 faiz oranı uygulanıyor ve aylık 491 TL taksit ödemesi yapmak yeterli oluyor. Aynı tutarda otomobil kredisini 48 ay vadeyle kullananlar ise yine aynı faiz oranı üzerinden aylık 285 TL taksit ödemesi yapıyorlar.

Vakıfbank 0 Kilometre Otomobil Kredisi'nin aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret ve vergilerin dahil olduğunu belirtmekte yarar var. Otomobil Kredisi ile ilgili tüm detaylar, Vakıfbank şubelerinden ve Vakıfbank internet sitesinden alınabiliyor. Başvurular ise Vakıfbank şubelerine yapılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder