Paraf Kart Yaza Merhaba Kampanyası 50 TL ParafPara Kazandırıyor



Paraf Kart'ın 5 Haziran günü başlayan Merhaba Yaz Kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 15 Haziran akşamına kadar devam edecek kampanyada elektronik, giyim, aksesuar, optik ve kozmetik alışverişini Paraf Kart ile yapanlar 50 TL tutarında ParafPara kazanıyorlar. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Halkbank'ta kayıtlı cep telefonundan HEDİYE yazıp boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 3404’e SMS gönderilmesi yeterli oluyor. Alışveriş öncesinde SMS'i gönderen Paraf kullanıcıları otomatik olarak ParafPara hediyesinin sahibi oluyor.

Kampanya kapsamında, elektronik, giyim, aksesuar, optik ve kozmetik sektörlerindeki Paraf üye iş yerlerinden toplamda 750 TL ve üzeri harcama yapılması durumunda 50 TL değerindeki ParafPara hediye ediliyor. ParafPara kazanabilmek için işlemlerin Paraf Pos’larından yapılması gerekiyor. Kampanya müşteri bazlı olduğu için bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla kazanabileceği ParafPara tutarının 50 TL ile sınırlı olduğunu unutmayın.

Paraf Kart Merhaba Yaz Kampanyasında Parafly ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olup, Business kartlar, sanal kartlar, iptal / iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmiyor. Kampanya katılmak için yollanması gereken SMS ücretsiz olup; SMS’in Turkcell, Vodafone veya Avea olmak üzere üç operatör üzerinden de gönderilebiliyor.

Merhaba Yaz Kampanyası'ndan kazanılan ParafPara‘ların son kullanma tarihi olan 25 Haziran 2014 geceyarısına kadar kullanılması gerekiyor. Kullanılmayan ParafPara’ların 26 Haziran 2014 tarihinde geri alınacağını unutmayın.

Kazanılan ParafPara’lar işlem gerçekleştirildikten 1 gün sonra işlem yapılan karta yansıtılıyor. Kampanya süresince elektronik sektöründe + 3, belirtilen diğer sektörlerde ise + 4 taksit kampanyası uygulamasının devam edeceğini de belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder