Odeabank Nakit Bedava Kartı Teknoloji Ürünlerine 36 Taksit Getiriyor

BDDK'nın aldığı son kararlar ile bilgisayar, cep telefonu gibi teknoloji ürünlerinde taksit imkanı ortadan kalktı. Artık eskisi gibi 36 taksit yapılmadığı için cep telefonunu ve bilgisayarını yenilemek isteyenler için sıkıntılı bir durum oluştu. Ülkemizin yeni bankalarından Odeabank, tüm müşterilerine sunduğu Nakit Bedava kartıyla bu soruna çözüm getiriyor, Nakit Bedava kartı sahiplerini eskisi gibi 36 taksit fırsatına kavuşturuyor. Nakit Bedava kartı ile teknoloji alışverişlerinde yepyeni bir ödeme seçeneği getiriyor.

Şimdilik sadece Vatan Bilgisayar mağazalarında geçerli olan teknoloji alışverişi fırsatından yararlanmak için öncelikle satın almak istediğiniz ürüne karar vermek gerekiyor. Bu kararı verdikten sonra cep telefonunda VATAN yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarasını yazarak SMS (kısa mesaj) atmak yeterli oluyor. SMS'i attığınız anda limitiniz cebinize geliyor. Limiti aldıktan sonra nüfus cüzdanıyla Vatan Bilgisayar mağazalarındaki Odeabank şubelerine gidenler Nakit Bedava'yı kullanıyor, indirimlerden yararlanıyorlar. 10 bin TL'ye kadar ürün alımlarında % 1,24 faiz oranı ve 36 ay vade seçenekleri, sizi Vatan mağazalarındaki Odeabank şubelerinde sunuluyor.

Odeabank'ın sunduğu Nakit Bedava kartı, sadece Vatan mağazalarından teknoloji ürünü alımlarıyla da sınırlı değil... Nakit Bedava kartı sahipleri, temel bankacılık ürünlerine tek seferde sahip olabiliyorlar.

Odeabank Nakit Kart kullanarak, kredili mevduat hesabıyla ek bir limit sağlanıyor,
Bank'O Kart ile 7/24 tüm ATM'lerden nakit çekim yapılabiliyor,
İnternet bankacılığından ücretsiz para transferi gerçekleştiriliyor,
Nakit Bedava geri ödemelerini kolaylıkla yapılabiliyor.

Nakit Bedava kampanyasının İstanbul Topkapı ve Bostancı, İzmir Bornova, Ankara Söğütözü ve Bursa Nilüfer Vatan Mağazaları'ndan satın alınan 750 TL ve üzerindeki ürünler için geçerli olduğunu belirtelim. En düşük Nakit Bedava tutarı 750 TL olup, vade farksız satış 2.500 TL'ye kadar gerçekleştiriliyor.

2 yorum:

  1. 5544'e değil 8444'e gönderilmesi gerekiyor. Textü düzeltir misiniz lütfen.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. SMS numarası yanlış. Acil olarak değiştirilmesi rica ederim. Numara 5544 değil ! sms VATAN boşluk TCKN yaz 8444 şeklinde gönderilmeli !!!!

    YanıtlaSil