Odeabank Evraksız Belgesiz 30.000 TL Kredi Kampanyası

Odeabank'ın Haziran ayı ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Kredi kampanyasının reklamlarını televizyon ekranlarında izlemeye başladık. Kredi kullanmak isteyenler için Odeabank'ın SMS hattı numarası olan 8444 hazır bekliyor. Cepten Odeabank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak son derece kolay. Cep telefonunundan Odeabank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için Nakit yazıp TC kimlik numaranızı 8444'e göndermeniz yeterli. Son kredi kampanyasında maksimum kullanılabilecek kredi limiti 30.000 TL'ye yükseltildi. Odeabank ihtiyaç kredileri 36 ay vadeye kadar kullanılabiliyor.

Bankanın bugünlerde ilgi çeken bir diğer kredi kampanyası ise 'Kapında 20.000 TL Nakit Hazır' kampanyası. Bu kampanyadan kredi kullanmak için şubeye gitmeye gerek bile kalmıyor. Cep telefonuyla kredi başvurunuzu yapıyorsunuz ve krediniz kurye aracılığıyla kapınıza kadar geliyor.

Sadece nüfus cüzdanı ile adrese teslim olarak kullanılabilen bu yepyeni Odeabank kredisinde maksimum tutar 20.000 TL. Kredi 36 aya varan vadelerle kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında % 1.45 faiz oranı uygulanıyor. 36 ay vadeli olarak 20.000 TL kredi kullananlar 752 TL aylık taksit ödüyorlar. 'Anında Kapında Nakit Hazır' kredisine başvuru yapmak için ÇATKAPI boşluk TC Kimlik Numaranızı yazıp ile 8444’e göndermeniz yeterli oluyor. Krediye Odeabank'ın web sitesi üzerinden de başvuru yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder