Kuveyt Türk ile Cep Telefonundan Arkadaşlara Altın Gönderiliyor

Kuveyt Türk cep telefonuyla arkadaşlarınıza özel günlerinde altın gönderme imkanı sağlayan mobil uygulamasını hizmete aldı. Hem iOS hem de Android sistemli akıllı telefonlarda çalışan bu uygulamayla Kuveyt Türk müşterisi olsun olmasın herkes sevdiği insanlara herkese Kuveyt Türk aracılığıyla altın gönderilebiliyor.

Kuveyt Türk'ün yeni mobil uygulaması sayesinde herhangi bir kredi kartıyla ücretini ödeyerek bir arkadaşın cep telefonuna altın yollamak mümkün oluyor. Arkadaşınız, cep telefonuna gelen SMS kodu ile altınını Kuveyt Türk ATM ve şubelerinden teslim alabiliyor. Böylece arkadaşınızın düğününe gidemediğiniz durumlarda, yeni çocuğu olan arkadaşınıza farklı bir sürpriz yapmak için, düğüne gittiniz ama altın almayı unuttuğunuz durumlarda, altını yanınızda taşımak derdi olmadan her zaman herkese altın hediye etmenin ayrıcalığını yaşıyorsunuz.



Uygulamanın Özellikleri

Kuveyt Türk müşterisi olsun ya da olmasın herkese altın gönderilebiliyor.

1 gramlık sertifikalı Kuveyt Türk altını, tüm Kuveyt Türk ATM'leri ile şubelerden temin edilebiliyor.

iPhone ve Android işletim sistemli akıllı telefon kullanan herkes Altın Gönder uygulamasını yükleyip kullanabiliyor.

Altın gönderme için günlük 10 gram, aylık 30 gram limit olduğunu unutmayın.

Kuveyt Türk Altın Gönder uygulamasını sadece Kuveyt Türk kredi kartıyla değil, bütün bankalara ait kredi kartlarıyla kullanabiliyor.

Altın yolladığınız arkadaşınız, altınını istediği zaman çekebiliyor. Referans kodu veya tutarının 3 kez yanlış girilmesi halinde referans numarasının kilitlendiğini belirtelim.

Gönderim esnasında altın tutarıyla birlikte Kuveyt Türk kredi kartlarından 3 TL, başka banka kartlarından 4 TL komisyon alınıyor.

Kuveyt Türk Altın Gönder uygulamasına Android sistemli telefonlarda Google Play ve iOS sistemli telefonlarda Appstore üzerinden ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder