İnternetten Axess Kredi Kartı Başvurusu 40 TL Chip-Para Kazandırıyor

Axess kredi kartı başvurusunu internetten yapanlar karlı çıkıyor. Haziran ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında Akbank ve Axess internet kanallarını kullanarak kredi kartı başvurusu yapanlar 40 TL Chip-Para kazanıyor. Akbank'ın web sitesinden, Axess'in web sitesinden ve Akbank Direkt İnternet şubesinden Axess başvurusu yapanlar kampanya kapsamında değerlendiriliyor. Kampanyadan ilk defa Axess kredi kartı sahibi olacak olanlar yararlanabiliyor.

Kart başvurusu internet kanallarından yapan ve başvuruları onaylananların kazandıkları Chip-Para tutarı 10 Temmuz tarihinde Axess kartlarına yüklenecek. Axess kredi kartlarına kazandıkları Chip-Paralar yüklenen müşteriler SMS ile bilgilendirilecek. Kazanılan ödül Chip-Paranın 15 Eylül tarihine kadar yapılacak alışverişlerde kullanılması gerekiyor. Herhangi bir taahhüt gerektirmeyen ya da cezai şartı bulunmayan kampanyada 40 TL Chip-Para ödülü ilk 10 bin kişi ile sınırlı. Kullanılmadan kapatılan kartlara herhangi bir ceza yansıtılmıyor.

Daha çok Akbank'la birlikte hatırlanan Axess kredi kartı Türkiye'nin en popüler ve itibarlı kredi kartlarından biri. Yıllardan beri kredi kartı müşterilerinin ilk tercihlerinden biri olan Axess kredi kartı düzenlediği cazip taksit kampanyaları, bol chip-para kazandırması ve sunduğu indirim ve ekstra taksit gibi uygulamalarla tanınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder