HSBC Bank Dosya Masrafsız 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

HSBC Bank'ın 26 Şubat tarihinde startını verdiği Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 27 Haziran'a kadar devam edecek kampanyada aylık % 1.46 faiz oranıyla 5.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi 12 aya varan vadelerde sunuluyor. Kampanyada hiçbir isim altında dosya masrafı alınmıyor. Kredi kullananlar tüm vadeler için aylık % 1.46 faiz ödemesi yapıyorlar. Üstelik kefil de istenmiyor.

HSBC ihtiyaç kredisi kampanyasının en önemli özelliği tüm koşullarının açık ve net olması... 5.000 TL'ye kadar kullanılan ihtiyaç kredilerinde her vade için aynı faiz oranı uygulanıyor. Dosya masrafı da alınmıyor. Aylık ve yıllık toplam maliyet oranları başvuru sırasında müşteriye açıkça bildiriliyor. Böylece kredi kullanan da tam olarak ne kadar faiz ödeyeceğini bilerek kampanyaya katılıyor.

Kampanya kapsamında 12 ay vade için 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar, aylık % 1.46 faiz oranı üzerinden aylık 466 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Taksitler balon ödemeli veya sonradan artan taksitli olmadığı için 12 ay boyunca eşit olarak ödeniyor. Toplam maliyet oranlarına faiz, sigorta primi, KKDF ve BSMV vergileri dahil bulunuyor. 2.500 TL ve üzerindeki tüm ihtiyaç kredilerinde ferdi kaza sigortası talep ediliyor.

HSBC Bank'ın dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyasına telefon bankacılığı ile veya en yakın HSBC şubesini ziyaret ederek başvuru yapılabiliyor. Bankanın 0850 211 0 111 numaralı Telefon Bankacılığı servisinden tüm işlemler 7 gün 24 saat esasına göre yapılabiliyor. HSBC Bank Telefon Bankacılığı'ndan işlem yapmak için gereken şifre en yakın HSBC Bank Şubesi'nden, HSBC Telefon Bankacılığı'ndan veya HSBC Bank ATM'lerinden alınarak kullanılmaya başlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder