Halkbank - Esnafın İçini Isıtan 150,000 TL'ye Kadar Kredi Paketi

Esnafa her zaman destek veren Halkbank, ülkemizde KOBİ segmentinde yer alan esnaf, mikro işletme, küçük işletme ve sanatkar müşterilerinin işletme sermayesi ve yatırım ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni bir kredi desteği paketi hazırladı. İstenildiği takdirde ödemesiz dönem seçeneği de bulunan Halkbank esnaf ve KOBİ kredisi paketinde müşterinin gelirine uygun şekilde düzenlenmiş taksit ödemeleri bulunuyor. İsteyenler aylık ya da 3 aylık eşit taksitli ödeme yapabildiği gibi isteyenler de dönemsel taksit seçeneğini tercih edebiliyor.

KOBİ ve Esnaf Acil Destek Poliçesi'ni içeren Halkbank paketinin üst limiti 150.000 TL olarak belirlendi. Üst limit bu olmakla birlikte daha az miktarlarda da kredi kullanılabiliyor. Kredinin vadesi ise ödemesiz dönem dahil azami 36 ay oluyor. Pakatteki ödemesiz dönem, KOBİ ve esnaf kapsamındaki işletmelerin nakit döngülerine uygun olması kaydıyla azami ilk altı ay için öngörülebiliyor.

Kredi 3 ayda bir dönemsel taksitli, aylık eşit taksitli veya 3 ayda bir eşit taksitli olarak kullandırılıyor. 3 ayda bir eşit taksitli kredi kullanıldığı takdirde ödemesiz dönem verilemediğini belirtelim.

Halkbank'ın esnaf ve KOBİ'lere yönelik diğer ürünleri arasında ticari taşıt kredisi, plaka / hat kredis, ticari kullanım amaçlı gayrımenkul alım kredisi ve POS'tan işletme kredisi gibi ürünler dikkat çekiyor. Holkbank Esnaf Destek Paketi hakkında daha ayrıntılı bilgiye Halkbank internet sitesinden ulaşılabildiği gibi Halkbank şubelerinde müşteri temsilcileriyle görüşülmek suretiyle de bilgi alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder