Garanti Bankası 48 Ay Vadeli Son Sürat Taşıt Kredisi

Garanti Bankası'nın Son Sürat Taşıt Kredisi'nin cazip koşullarıyla hayallerinizi süsleyen otomobile sahip olmanız oldukça kolaylaşıyor. 48 aya varan vadeleri ve hızlı onay sistemiyle Garanti Bankası Taşıt Kredisi, otomobil sahibi olmayı düşleyenleri kestirme yoldan hayallerine kavuşturuyor. Garanti Bankası Taşıt Kredisi'nde otomobil hemen teslim alınırken ödemesi 48 aya varan uzun vadelerde yapılabiliyor.

Garanti Bankası'ndan Taşıt Kredisi kullanmak isteyenlere 6 ay ile 48 ay arasındaki tüm vadeler için aylık % 1.44 faiz oranı uygulanıyor. Müşteri kendisi için en uygun ödeme planını kendisi belirlerken başvuru sonrası banka tarafından en kısa sürede cevaplanıyor. Teminat olarak ise satın alınan aracın rehni yeterli oluyor. 0 kilometre taşıtlar için yapılan kredi başvurularında kefil koşulu aranmıyor ama şube yetkililerinin gerekli gördükleri takdirde kefil talep etme hakkına sahip olduğunu aklınızda bulundurmanızda yarar var.

Oto Kredisi'ne nasıl başvurabilirim? Gerekli belgeler nelerdir?
Kredi başvurunuzu en yakın Garanti şubesine gerekli belgelerle birlikte yapabilirsiniz. Gerekli belgeler: başvuru formu, nüfus cüzdanı aslı, serbest çalışanlar için vergi levhası, son üç yıla ait bilanço ve gelir tablosu.

Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Kredi başvurunuzu en yakın Garanti Bankası şubesine aşağıdaki belgelerle birlikte yapılabiliyor:

Başvuru Formu
Nüfus Cüzdanı Aslı
Serbest çalışanlar için vergi levhası, son üç yıla ait bilanço ve gelir tablosu
Ücretli çalışanlar için gelir belgeleri
Şirket sahipleri için şirketin mali durumuna ait belgeler ile ortaklık yapısını gösteren belge
Satın alınacak araca ait proforma faturab

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder