Finansçı'dan 30 Bin Liraya Kadar Kredi İçin TC'ni 5030'a Gönder

Finansbank'ın Finansçı kredi kampanyaları devam ediyor. Finansçıdan şimdi 30 Bin Liraya kadar kredi kullanmak mümkün. Dosya masrafsız olarak kullandırılan ihtiyaç kredisi uygun koşullarla sunuluyor. Finansçı'nın kredi kampanyasına başvurmak için T.C kimlik numaranızı 5030'a göndermeniz yeterli oluyor.

30 Bin Liraya kadar ihtiyaç kredisi başvuruları gelir belgesiz ön onay alabiliyor. Bu tutarın üzerindeki kredi başvurularının ise doğrudan Finansbank şubelerine yapılması gerekiyor. 5030'a mesaj attıktan sonra gelen banka onayı bir ön onay niteliği taşıyor. Ön onayın alınmasından itibaren bir ay içinde Finansbank şubesine giderek başvuru işlemini tamamlamak gerekiyor. Bu aşamada 30.000 TL'ye kadar olan tutarlar için genellikle gelir belgesi istenmiyor. Şubeye kimlik ve adres belgesinin ibraz edilmesi gerekiyor. Son 3 ay içerisinde kredi başvurusu yapmakta olan kişi adına düzenlenmiş cep telefonu, ev telefonu, elektrik, su veya doğalgaz faturası gibi faturalar adres belgesi olarak işlev görüyor.

Kredinin geri ödemeleri tamamlanana kadar vade süresince hayat sigortası yaptırmak gerekiyor. Televizyon reklamlarıyla tanıtımları yapılmaya başlanan kampanya olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Finansbank ihtiyaç kredileri maksimum 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. 30.000 TL'ye kadar olan kredi tutarları için 5030'a T.C kimlik numarasını göndererek başvuru yapmak yeterli oluyor. Finansbank ihtiyaç kredisi % 1,65 faiz oranıyla kullanılıyor, kampanyada dosya masrafı uygulanmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder