Finansbank Dosya Masrafsız 30.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Dosya masrafsız iyi bir ihtiyaç kredisi arayanlar için Finansçı'nın son kredi kampanyası birebir. Finansbank'ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 30.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor ve dosya masrafı ödenmiyor. Uygun koşullar sunan son kampanya için başvuru yapmak isteyenlere kolay bir başvuru yolu var. Finansbank dosya masrafsız ihtiyaç kredisi başvurusu 5030'a kısa mesaj atarak yapılabiliyor. Başvuru yapmak için T.C kimlik numaranızı 5030'a göndermeniz yeterli.

Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterinin kredi değerlendirmesine göre 30.000 TL'ye kadar kredi alınabiliyor. Krediye başvuru yapmak için gelir belgesi gerekmiyor. Ön onay alındıktan sonra yapılması gereken tek şey en yakın Finansbank şubesine gitmek ve başvuru sürecini tamamlamak. Cep telefonuna gelen ön onay mesajının ardından 1 ay içerisinde herhangi bir Finansbank şubesine başvurmak yeterli. Şubeye giderken kimlik ve adres belgenizi yanınızda bulundurmanız gerekiyor.

Kredi vadeniz boyunca hayat sigortası yapılan kampanyada 36 ay vadeye kadar kredi almak mümkün. 30.000 TL'nin üzerindeki kredi başvurularının doğrudan Finansbank şubelerine yapılması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder