Finansbank Altın Biriktiren Hesap Avantajları

Finansbank Altın Biriktiren Hesabın tek bir talimatla sizin yerinize altın biriktirme özelliği olduğuunu biliyor muydunuz? Altın Biriktiren Hesap ile Finansbank kredi kartınızdan veya vadesiz hesabınızdan sadece bir kere talimat vererek belirtmiş olduğunuz tutar kadar aylık olarak altın birikimi yapılabiliyor. Üstelik altınlar birikirken altının değerlenmesi halinde bundan kazanç da sağlanabiliyor.

Finansbank Altın Biriktiren Hesap sayesinde sadece tek bir talimat verilerek her ay kolayca otomatik altın birikimi yapılabiliyor. Aylık ödeme tutarı 0,5 gramdan 100 grama kadar istenilen tutarda belirleniyor. İstenilen anda bu oranlar üzerinde değişiklik yapmak mümkün oluyor. Altın biriktirme talimatı kredi kartından veya vadesiz mevduat hesabından verilebiliyor. Böylece çalınma ve kaybolma riski olmadan altın birikimleri güvenli bir şekilde yapılabiliyor. Üstelik Altın Biriktiren Hesap için Hesap İşletim Ücreti de ödenmiyor.

Altın Biriktiren Hesap Özellikleri

Müşteri tarafından belirlenen ödeme tutarı her ay düzenli olarak Finansbank kredi kartından veya vadesiz mevduat hesabından çekilerek Altın Biriktiren Hesaba aktarılıyor.

Hesap açılışı için herhangi bir alt veya üst limit bulunmuyor. 0.5 gram ve katları kadar talimat verilebiliyor. Minimum talimat miktarı 0.5 gram, maksimum talimat miktarı ise 100 gram olabiliyor. Müşterinin istediği anlarda Altın Biriktiren Hesaba ara ödeme yapmak da mümkün...

Müşteri, ara ödemeleri istediği zaman Finansbank kredi kartından veya vadesiz hesabından yapabiliyor. Ara ödemeler minimum 1 gram, maksimum 10,000 gram olabiliyor.

Altın Biriktiren Hesap için talimat süresi minimum 5 yıl, maksimum 10 yıl... Belirlenen talimat süresi dolduktan sonra, birikmiş altın tutarı müşteriye (hesap sahibine) toplu olarak geri ödeniyor.

Hesaptan verilen talimatlar için vadesiz TL veya vadesiz altın hesabı kullanılabiliyor. Altın Biriktiren Hesap bir vadesiz hesap türü olduğundan hesaba faiz tahakkukunun söz konusu olmadığını belirtelim.

Altın Biriktiren Hesap'tan para çekilebilmesi için karttan veya hesaptan verilen otomatik ödeme talimatının iptal edilmesi gerekiyor. Talimat iptalinin ardından Altın Biriktiren Hesap kapatılarak hesaptaki altın miktarı ilişkili vadesiz altın hesabına gram cinsinden aktarılıyor.

Vadesiz altın hesabındaki altın miktarı, Finansbank şubelerinden, 0850 222 0 900 Telefon Bankacılığı'ndan veya internet şubesinden "Döviz Satış" işlemiyle güncel kur üzerinden TL'ye çevirerek vadesiz TL hesabına da aktarılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder