Emeklisini Yapı Kredi'ye Taşıyanlar 300 TL Puan Kazanıyor

Son günlerde hızlanan emekli maaşı taşıma kampanyalarına Yapı Kredi Bankası da cazip bir kampanyayla katıldı. SGK'dan almakta olduğu emekli maaşını 31 Temmuz 2014 akşamına kadar Yapı Kredi Bankası'na taşıyanlar, 300 TL puan kazanma fırsatını yakalıyorlar. 300 TL puan kazanmaları için emekli maaşını 36 ay boyunca Yapı Kredi'den alacaklarını taahhüt etmeleri yeterli oluyor. Emekli maaşının yanında otomatik ödeme talimatını da Yapı Kredi'ye götürenler, 50 TL'ye varan puan daha kazanıyor, böylece tek bir maaş taşıma işlemiyle kazançlarını 350 TL'ye kadar yükseltebiliyorlar. Bunlara ek olarak Yapı Kredi Emeklilik Paketi avantajlarından da yararlanıyorlar.

Emekli Maaşını Yapı Kredi'ye Taşımanın Avantajları

31 Temmuz'a kadar emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşımaya karar verenler, kendileri için açılacak özel hesap için hesap işletim ücreti ödemiyorlar.
Yapı Kredi internet şubesi, telefon bankacılığı, mobil şube ve ATM'lerden gönderdikleri havaleler için havale ücreti ödemiyorlar.
Avantajlı koşullarda bireysel ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.
Yapı Kredi Bankası ATM'lerinden günlük 3.000 TL para çekme limiti veriliyor.
Ücretsiz Medline Acil Sağlık Hizmeti Üyeliği elde ediyorlar.

Kampanyaya Kimler Katılabiliyor

Yapı Kredi Bankası'nın kampanyasına emekli maaşını halen Yapı Kredi'den almakta olan tüm emekliler başvuru yapabiliyor. Maaşını başka bir bankadan alıp da Yapı Kredi'ye taşıyacak olan SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklileri de katılabiliyor.

SSK emeklileri sadece kimlik belgesi ile Yapı Kredi Bankası şubelerine başvuru yaparak maaşlarını Yapı Kredi’den almaya başlayabiliyorlar. Emekli Sandığı ve Bağkur emeklilerinin ise, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüklerine şahsen başvurması gerekiyor. İkinci bir yöntem olarak da PTT'den aldıkları e-devlet şifresiyle e-devlet sitesine giriş yaparak "Banka ve Adres Değişikliği" alanından maaşını almak istediği Yapı Kredi şubesini seçerek maaş taşıma işlemini başlatabiliyorlar.

Kampanyaya katılmak için SGK emekli maaşının en az 500 TL olması gerekiyor. Maaşını üç ayda bir almakta olan emeklilerin ise 3 aylık toplam maaşının en az 1.500 TL olması şartı bulunuyor.

Kampanya başlangıç tarihinden itibaren her Yapı Kredi Bankası şubesinde bulunan Kampanya Başvuru Formu'nu doldurmak, emekli maaş hesabı açılışına ilişkin dokümanları imzalamak gerekiyor.

Kampanyaya katılım koşulu olarak Yapı Kredi Kredi Kartı ve / veya Esnek Hesap ve Banka Kartı sahibi olmak gerekiyor. Kampanyaya katılım tarihini takip eden 3 ay içerisinde ilk maaş ödemesinin Yapı Kredi'den almak ve kampanyaya katılım için sahip olunması gereken ürün gruplarından (kredi kartı, esnek hesap ve banka kartı) birisine sahip olmak yeterli oluyor.

Kampanya ödülü 300 TL puan peşin olarak, ilk Temmuz ayında olmak üzere, emekli maaşının alınmaya başlandığı ayı takip eden ay sonunda Yapı Kredi Kredi Kartı veya Yapı Kredi TLcard'a (Yapı Kredi Banka Kartı) puan olarak yükleniyor.

Yapı Kredi Bankası'nda açılacak vadesiz TL mevduat hesabı ve / veya kredi kartından Temmuz ayı sonuna kadar verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatına 10’ar TL ek puan kazanılabiliyor. Beş tane otomatik ödeme talimatı verilmesi halinde 300 TL puanın üzerine 50 TL daha ekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder