Emekli Maaşını TEB'e Taşıyan Herkese 350 Lira Hediye Kampanyası

TEB, emekli maaşını taşıyan tüm SGK emeklilerine 350 TL Bonnus / Worldpuan hediye kampanyasını Haziran ayında da sürdürüyor. Başka bir bankadan çekmekte olduğu maaşını TEB'e transfer eden SGK emeklileri, istenen kolay koşulları yerine getirdikleri anda 350 TL değerinde Bonus ve Worldpuan kazanma şansını yakalıyorlar. TEB'in verdiği 350 TL değerindeki hediye hoş geldin ödülü anlamını taşıyor.

12 Mayıs'ta başlayan ve 11 Temmuz akşamı sona erecek olan TEB kampanyasının hoş geldin ödülünden yararlanmak için en yakın TEB şubesine uğramak yeterli oluyor. Herhangi bir TEB şubesini ziyaret eden emekliler, bundan sonra maaşını TEB'den çekeceğine dair sözleşmeyi imzaladığı anda kampanya hediyesinden yararlanma hakkını kazanıyorlar. Belirtilen tarihler arasında kampanyaya başvuran emeklilerin maaşlarının en geç 31 Ekim 2014 tarihine kadar TEB hesabına yatmış olması, ayrıca kredili mevduat hesabı, TEB kredi kartı ve otomatik fatura ödeme talimatı ürünlerinin de açılmış olması gerekiyor.

TEB maaş transferi kampanyası kapsamında 350 TL değerinde Bonus / Worldpuan yüklenmesi için Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim ayı sonlarında banka tarafından gerekli kontroller yapılıyor ve şartlara uyan emekli müşterilerin TEB kredi kartlarına bir sonraki ayın 20'sinden sonra hediye puanları yükleniyor. Kredi kartının taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi durumunda da hoş geldin bonus ödülü kredi kart ekstresine harcama olarak yansıtılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder