Emekli Maaşını Şekerbank'a Taşıyanları Çeyrek Altın Bekliyor

Bankalar arasında maaş taşıma kampanyalarının hız kazandığı bugünlerde Şekerbank da, emeklilere özel altın kampanyasını başlattı. Başka bir bankadan aldığı maaşını Şekerbank'a taşıyan SGK emeklileri, maaşını 12 ay boyunca almak koşuluyla 1 çeyrek altın karşılığı 1.60 gram altın hediyesi kazanıyorlar.

Emeklisini Şekerbank'a taşıyan emekli müşteriler, Altın Emeklilik Kredisi ile ihtiyaçlarını rahatça karşılarken çeyrek altın hediyesinin de sahibi oluyorlar. Bu noktada maaşını halen Şekerbank'tan almakta olan emekli müşteriler de kapsam dışı bırakılmıyor, onlar da cazip koşullu Altın Emeklilik Kredisi imkanlarından yararlanabiliyor, çeyrek altın kazanabiliyorlar. Altın Emeklilik Kredisi kullanmaları durumunda 1 çeyrek altın karşılığı 1,60 gram altın onlara da hediye ediliyor. Üstelik maaşını 3 ayda bir almakta olan kamu emeklilerine taksit ödemesini 3 ayda 1 yapma imkanı da sunuluyor.

30 Haziran akşamına kadar devam edecek Şekerbank kampanyasından 5.000 TL'den başlayıp 50.000 TL tutarına kadar Altın Emeklilik Kredisi kullanılabiliyor. 36 ay vadeye kadar kullanılan kredide 24 ay ile 36 ay arası vadeler için aylık % 1.40 faiz oranı uygulanıyor. Taksit seçeneği olarak sadece 24 ay ile 36 ay arası bulunuyor. Kredi tahsis ücreti ve sigorta ücretinin alınmadığını, başka bir deyişle masrafsız bir kredi kampanyası olduğunu belirtelim.

Şekerbank Hoş Geldin Yaz Kampanyası ve Altın Emeklilik Kredisi ile ilgili daha ayrıntılı bilgiyi Şekerbank şubelerinden ve internet sitesinden alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder