Denizbank'tan Esnafa 24 Saniyede Yıldırım Hızında Kredi Fırsatı

Denizbank'ın İşletme Kart kullanıcıları için geliştirdiği Turuncu 24 uygulamasıyla artık 7 gün 24 saat yıldırım hızında kredi kullanılabiliyor. Böylece Denizbank İşletme Kart sahibi olan esnafın banka şubelerine veya ATM'ye gitmesine bile gerek kalmıyor. Akıllı telefon ile sadece 24 saniyede esnaf kredisi kullanılırken kredi tutarı da hemen o anda hesaba geçmiş oluyor.

Denizbank İşletme Kart sahipleri Turuncu 24 adını taşıyan bu yeni uygulamayı Android cep telefonları için Google Play'den ücretsiz indirebiliyorlar. iPhone kullanıcılarının ise Turuncu 24 uygulamasını bilgisayarlarında yüklü olan iTunes programıyla ücretsiz indirmesi mümkün oluyor. Böylece Denizbank İşletme Kart'ın esnaf için hazırladığı tüm avantajlar dünyası ceplere sığıyor.


Peki bu ücretsiz uygulama ne gibi avantajlar getirecek? Avantajların başında elbette İşletme Kart limitleri dahilinde anında kredi kullanımı geliyor. Sadece 24 saniye süren bir işlem sayesinde Yıldırım Hızında Kredi fırsatından yararlanılıyor ve kredi tutarı anında hesaba geçiyor.

Denizbank Turuncu 24 uygulamasıyla hesap / bakiye incelemesi istenilen her an yapılabiliyor. Taksitli ticari kredi bilgileri görüntüleniliyor. Tüm güncel İşletme Kart kampanyalarına anlık erişim sağlanıyor. Piyasalardaki son gelişmelerle ilgili haberler eşzamanlı olarak izlenebiliyor.

Turuncu 24'ün kurulumunu tamamlamak için Denizbank İşletme Kart numarası ve şifresinin gerekli olduğunu belirtelim. Ayrıca ek kart sahiplerinin Turuncu 24 uygulamasını kurabilmesi için tüm limitin ek karta açılmış olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder