Denizbank ile Tüm Borçlar Kapatılarak Tek Elde Toplanıyor

Gerek kredi kartı borçları, gerekse ihtiyaç kredisi borçlarının zaman içinde kabararak ödemesi imkansız boyuta gelmesinin yarattığı sıkıntıyı hepimiz biliriz. Özellikle de farklı bankalara olan borçların birikmesi sonucunda ayrı ayrı borç ödemek zorunda kalmak tam anlamıyla sıkıntılı bir durumdur. Hepsine yetişebilmek ise zaten sınırlı ve sıkışık olan bütçemizi zorlamakla kalmaz, faizin faizini ödemek zorunda kalırız.

Aslında birçok banka bu sıkıntılı duruma çözüm getiren imkanlar sunuyor. Dağınık haldeki borçlarınızı sizin yerinize ödüyor ve tek elde topluyor. Bankacılık ve finans dünyasında bu işleme Borç Transfer Kredisi deniyor. Resmi isminin dışında ayrıca Borç Kapama Kredisi, Borç Ödeme Kredisi, Borç Çevirme Kredisi gibi isimlerle de biliniyor.

Denizbank bu sıkıntıyı en zahmetsiz ve kolay şekilde çözen bankalardan birisi... Sadece belirli dönemlerde değil, her zaman açık tuttuğu Borç Transfer Kredisi fırsatlarıyla tüm bankalara olan kredi borçlarınızı, kredi kartı borçlarınızı ve diğer her türlü borcunuzu sizin yerinize tek kalemde ödeyerek faizlerin silinmesini sağlıyor. Böylece tüm borçlarınızı Denizbank'a transfer ederek tek elde toplamış oluyorsunuz. Ondan sonra da daha düşük faizlerle sadece Denizbank'a geri ödeme yapıyorsunuz.

Denizbank'tan Borç Transfer Kredisi sayesinde 50.000 TL'ye kadar olan borcunuz transfer ediliyor ve sağlanan bu krediyi 36 aya varan vade seçenekleriyle geri ödemek mümkün oluyor. Farklı bankalardan toplanıp tek elde toplanan borçlarınızı tek yere ödeme kolaylığını yaşarken gecikme faizlerinden de kurtulmuş oluyorsunuz. Üstelik tüm bu işler herhangi bir masraf istenmeden gerçekleşiyor.

Peki, Denizbank Borç Transferi Kredisi'nin maliyeti ne kadar? Bunu 10.000 TL tutarında borç transfer kredisini baz alarak değerlendirelim. Örnek olarak 10.000 TL tutarında krediyi 12 taksitte geri öderseniz aylık % 1.54 faiz oranı geçerli oluyor. 24 taksitte öderseniz % 1.64 ve 36 ayda geri öderseniz % 1.69 faiz uygulanıyor. Aylık olarak geri ödemeniz gereken taksit tutarı ise 12 ay için 937 TL, 24 ay için 526 TL, 36 ay için 394 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Denizbank'ın her zaman açık olan Borç Transferi Kredisi kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak isterseniz Denizbank şubelerine başvurabilir veya Denizbank internet sitesini ziyaret edebilhirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder