Denizbank 1.49 Faizli, 12 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi - Kesin Onaylı

Denizbank yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına yönelik % 1.49'dan başlayan faiz oranlarıyla kesin onaylı ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Üstelik yeni kampanyanın taksit vadeleri 36 aya kadar uzanıyor. Denizbank'ın dillere destan "Her Derde Deva Kredi" kampanyalar serisi kampanyasında startı verilen kampanyada kredi cevabı 5 dakika içerisinde cebinize geliyor.

Denizbank'ın her zaman olduğu gibi Beyaz'lı (Beyazıt Öztürk) reklamlarıyla televizyonlarda tanıttığı kampanyada % 1.49'dan başlayan çeşitli faiz oranı seçenekleri bulunuyor. Denizbank müşterileri bol seçenek arasından bütçesine uygun olanını seçebiliyorlar. Aynı şekilde 12 aydan başlayan ve 24 ay ve 36 aya uzanan taksit vadesi seçeneklerinden bütçeyi zorlamayacak olanı tercih edilebiliyor.

Denizbank'ın kampanyasına başvuru yapmak için TC Kimlik Numarasını 3280'e göndermek yeterli oluyor. Kredi cevabı 5 dakika içerisinde cep telefonuna geliyor.

Denizbank Her Derde Deva Kredi kampanyasında kefil istenmediği gibi evrakla, formaliteyle uğraşmak da yok. Başvuru işlemlerinin çok hızlı olması nedeniyle Denizbank'ın "Hayat Deniz'de Güzel" sözünü haklı çıkaracak özelliklerin hepsi bir arada sunuluyor.

Denizbank'ın Her Derde Deva Kredi kampanyasına başvuru yapanlar 10.000 TL tutarında kredi çekerlerse 12 aylık taksit vadesinde % 1.49 faiz oranından yararlanıyorlar. Dosya masrafının sadece 150 TL olduğu kampanyada 12 aylık geri ödeme aylık 195 TL geri ödemelerle gerçekleşiyor. 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisini 24 ay vadede kullanmayı tercih edenler % 1.64 faiz oranı uygulanıyor.

Kampanyada ihtiyaç kredisi için üst limit 30.000 TL şeklinde belirlendi. Kredi kullananların ödemesi gereken ücrete peşin komisyon vergi ve hayat sigortası pimi dahil bulunuyor. Bunlar için ekstra ücret talep edilmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder