CardFinans 1.500 TL Hediye Para ile Alışverişi Bedavaya Getiriyor

Finansbank'ın tüm müşterilerine sunduğu CardFinans'ın sağladığı fırsatlara Hediye Para kampanyası da eklendi. Yılmaz Erdoğan'ın oynadığı yeni reklam filmleriyle tanıtımına başlanan CardFinans 1.500 TL Hediye Para kampanyası, Finansbank'ın anlaşmalı mağazalarından yapılan her türlü alışverişi bedavaya getirme fırsatı sunuyor. Finansbank'a üye iş yerlerinden 150 TL ve üzeri alışveriş yapan CardFinans kullanıcıları, slipte çıkan harcama sözü teklifini kabul ederlerse 1.500 TL'ye varan Hediye Para tutarı kadar alışverişleri bedavaya geliyor.

CardFinans Hediye Para programına katılabilmek için Finansbank'ın anlaşmalı mağazalarındaki Finansbank POS'larından 150 TL ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. Alışverişin 150 TL'den 1.500 TL'ye kadar olan kısmı bedavaya gelmiş oluyor. Bu fırsatı elde etmek için Finansbank'a slipte çıkan harcama sözünü vermeniz yeterli oluyor.

Alışveriş sırasında kullanılabilecek Hediye Para'yı öğrenmek için cep telefonuna HEDİYE yazdıktan sonra boşluk bırakarak CardFinans'ın son 4 hanesi 2273'e göndermek gönderiliyor. Hediye Para limitleri ise Finansbank tarafından yapılacak değerlendirmeye bağlı olarak 150 TL'den başlayıp 1.500 TL'ye kadar yükseliyor.

Finansbank tarafından 150 - 500 TL arası teklif edilen Hediye Para için harcama sözünün 12 ay içerisinde tamamlanması gerekiyor. 500 TL - 1.500 TL arası teklif edilen Hediye Para için ize harcama sözünün 18 ay içerisinde tamamlanması yeterli oluyor. Bir ay içerisinde kapatılabilecek Hediye Para tutarı en fazla 150 TL olduğunu belirtelim.

Harcama sözünün yalnızca Hediye Para kullanılan mağazalarda gerçekleştirilmesi de gerekmiyor. Başka mağazalardan yapılan tüm harcamalar da alışveriş sözüne dahil ediliyor. Ancak kredi kartından kullanılan kredi ürünleri, nakit avans, anında kredi işlemleri, şans oyunları, vergi ve sigorta ödemelerinin kapsam dışı olduğunu unutmamanız gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder