Bankalara Ödemelerini Düzenli Yapanlara HSBC'den 0.89 Faizli Kredi

HSBC'nin en son ihtiyaç kredisi kampanyası bankalara ödemelerini düzenli yapanlara düşük faizli kredi kullanma imkanı sunuyor. Kampanyada faiz oranları % 0.89'dan başlıyor. Kredi skorlarına göre yüksek not sahibi olan kredi müşterileri 12 ay vadede % 0.89, 36 ay vadede % 1.15 faiz oranından yararlanıyorlar. Aynı kredi düşük not sahibi olanlar için % 1.55 faiz oranıyla kullandırılıyor.

Bireysel kredi notunun oluşmasında bireysel kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı ödemelerinin düzenli olarak olarak yapılması göz önüne alınıyor. Sadece HSBC'ye olan ödemeler değil, tüm bankalardaki kredi ve kart ödemeleri notun oluşmasını etkiliyor. Bankalara kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı ödemelerini düzenli yapanlar HSBC'nin sunduğu %0,89’dan başlayan faiz oranlarından yararlanıyorlar. Kampanyada sabit taksitli olarak geri ödeme yapılıyor. HSBC'nin en son ihtiyaç kredisi teklifi banka borçlarını aksatmayanlar için birebir. Kampanyada tüm vade ve tutarlar için 250 TL sabit dosya masrafı uygulanıyor.

Bilindiği gibi banka müşterilerinin kredi notları Kredi Kayıt Bürosu tarafından belirleniyor. KKB Kredi Notu 1.650’den yüksek olanlar HSBC'nin 0.89'dan başlayan faiz oranından yararlanıyorlar. Kredi notu 1.201 ile 1.650 arasında olanlar orta kredi notuna, 1.200 ve altında olanlar ise düşük kredi notuna sahip olarak değerlendiriliyor. Düşük notu olanlar için uygulanan en yüksek faiz oranı % 1.55, yüksek notu olanlar için uygulanan en düşük faiz oranı ise % 0.89 olarak gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder