Bank Pozitif - Şubeye Gitmeden 50.000 TL Adrese Teslim Kredi

Bank Pozitif, tüm işlemlerin sadece 4 dakika içerisinde yapıldığı formalitesiz ihtiyaç kredisi veriyor. Şubeye gitmeden alınan 50.000 TL'ye kadar istenen tutarda alınan kredinin tüm işlemleri internet üzerinden gerçekleşiyor. İşlemlerini internet üzerinden tamamlayanlar, üstelik hiçbir ek masraf ödemeden 36 aya varan vadelerle hiç masrafsız kredi kullanma fırsatını yakalıyorlar.

Bank Pozitif'in "Adrese Teslim Kredi" adını verdiği ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapanlar, başvurunun kesin sonucunu anında öğrenebiliyorlar. Kredinin onaylanması halinde, kredi işlemleri yine internet üzerinden zahmetsizce tamamlanıyor. Başvuru yapanlar, banka yetkililerinin hangi adreste ve saatte ziyaret etmek istediğini internet üzerinden bildiriyorlar. Banka yetkilileri, kapıya kadar gelip kredi evraklarına imza alıyorlar. Kredi kullananın belirlediği herhangi bir bankadaki hesabına kredi tutarı gönderiliyor. Tüm bu işlemler hızlı şekilde gerçekleşirken hiçbir masraf alınmıyor, çağrı merkezinde sıra beklemek gerekmiyor. Banka şubesine gitmeye de gerek kalmıyor.

Gerekli Belgeler

Bank Pozitif'ten ihtiyaç kredisi kullanmak için sadece nüfus cüzdanı ve ikametgah belgesi yeterli oluyor. İkametgah belgesi yerine son üç ay içerisinde düzenlenmiş elektrik, doğalgaz veya su faturası gibi sabit bir fatura da verilebiliyor. Yalnız bu faturanın, kredi kullanan kişi adına düzenlenmiş olması şartı aranıyor.

Bank Pozitif'in uyguladığı faiz oranlarına gelince... 12 ay vadede 3.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi çekenler, aylık % 1.15 faiz ödüyorlar. Geri ödemesini 273 TL taksitlerle yapıyorlar. 36 ay vadede 10.000 TL kredi kullananların ise aylık 362 TL taksit ödemesi yeterli oluyor.

Bank Pozitif'in kullanılan ihtiyaç kredisinin taksit ödemeleri, Türkiye'deki herhangi bir bankadan Bank Pozitif'teki hesaba EFT ile yapılabiliyor. Taksit ödemeleri ayrıca Bank Pozitif'in anlaşmalı ödeme noktaları olan Denizbank şube gişelerinden, PTT online gişelerinden de gerçekleştiriliyor. EFT işlemi için herhangi bir masraf ödenmiyor.

Bank Pozitif'in bu kampanyasının İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Sakarya, Samsun ve Trabzon illerinde ikamet kaydı olan müşterilere açık olduğunu da belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder