Axess Kredi Kartı Neo Kart İşlevi Görüyor

Yakın zamanlara kadar kredi kartıyla banka kartının işlevleri farklıydı. Kredi kartları kullanılarak banka kartıyla yapılan bankacılık işlemlerini yapmak mümkün olmuyordu. Tekonolijinin gelişmesi ve bankaların teknolojiye kolaylıkla adapte olmalarıyla herşey değişti. Bir süre önce Axess kredi kartına yeni bir özellik eklendi. Axess kredi kartı artık banka kartı gibi kullanılabiliyor. Akbank'ın banka kartı olan Neo ile yapılabilen tüm bankacılık işlemlerini Axess ile de yapmak mümkün. Axess’le özellikle ATM üzerinden banka hesabına ulaşmak şimdi çok kolay.

Axess'i Neo Kart gibi kullanmak ve banka kartıyla yapılan işlemleri kredi kartıyla da yapabilmek için Axess'e bu özelliği kazandırmak gerekiyor. Banka kartı özelliğini kazandırdıktan sonra Axess ile Akbank ATM'lerinden para çekilebiliyor, para yatırılabiliyor ve diğer bankacılık işlemleri yapılabiliyor. Yapılan işlemler banka hesabından gerçekleştirildiğinde Axess'le yapılan nakit avans çekimi gibi işlemler gibi değerlendirilmiyor.

Şimdi Axess'le, Akbank hesaplarına ulaşılabiliyor ve Akbank ATM'leri kullanılarak Akbank'taki hesaplara erişilebiliyor. Bu yolla para çekilebiliyor, para yatırabiliyor veya diğer mevduat işlemleri yapılabiliyor.

Banka hesaplarını Axess'e tanımlamak da oldukça kolay. 444 25 25'i arayarak söz konusu tanımlama işlemini yapmak için yetki talimatı verilebiliyor. 444 25 25 Akbank'ın Telefon Şubesi'nin numarası olarak hizmet veriyor. Yetki veme işlemi Akbank'ın banka kartı Neo ile de yapılabiliyor. Bunun için Neo Kart'ı Akbank ATM'sine takarak “Kredi kartı ile hesaba erişim" tuşuna bastıktan sonra yetki vermek istenilen kredi kartının seçilmesi gerekiyor.

Kredi kartına banka kartı gibi işlem yapma yetkisini verme işlemnin tamamlanmasının ardından bütün Akbank ATM'lerinden Axess kart ile bankacılık işlemlerini yapmak mümkün oluyor. Kredi kartına yetki verme işlemi Bireysel İnternet Şubesi'nden de yapılabiliyor. Akbank Direkt İnternet'le tanımlama yapmak için Tanımlamalar ve Başvurular Menüsünü kullanmak gerekiyor. Dileyenler Akbank'ın fiziksel şubelerine uğrayarak kredi kartlarına banka kartı özelliği kazandırmak için tanımlama işlemini yaptırabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder