Axess 9 Taksitli 0.89 Faizli Kredi Kartı Borç Transferi

Diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını Axess'e aktaranlar 9 aya varan vadelerle geri ödeme şansına kavuşuyorlar. Axess kredi kartı olanlar diğer bankalarda bulunan kredi kartı borçlarını % 0.89 aylık faiz oranıyla transfer edebiliyorlar. Bunun dışında Axess'e transfer edilen borç tutarının % 6.5'i oranında kampanya katılım ücreti alınıyor.

Axess'te 20.000 TL'ye kadar borç transfer imkanı var. Taksit sayısı ise 2 ile 9 arasında seçilebiliyor. 1.000 TL borç transferi için 9 ay vadenin seçilmesi durumunda aylık ödenecek taksit tutarı 117 TL oluyor.

Akbank Axess'e taksitli kredi kartı borç transferi işlemini gerçekleştirmek için tüm Akbank şubelerinden, 444 00 11 numaralı Cep Kredi hattından, Akbank Direkt İnternet web adresinden ve 444 25 25 numaralı Akbank Telefon şubesinden başvuru yapılabiliyor.

Kampanya dahilinde en az 200 TL en fazla 20.000 TL kredi kartı borç transferi yapmak mümkün. Ancak aktarılacak borç tutarının kullanılabilir kredi kartı limitini aşmaması gerekiyor. Ödenecek taksitler kredi kartı ekstresine her ay yansıtılıyor. % 6.5 katılım bedeli ise bir defada tahsil ediliyor ve ilk ekstreye yansıtılıyor.

Kart borçlarını gecikmeyle ödeyenler, kartları bloke edilmiş olanlar ve kart borçları nedeniyle haklarında yasal takip devam edenler Axess taksitli borç transferi hizmetinden yararlanamıyor. Diğer bankalardaki kredi kartı borçlarının transfer işlemi sabah 9.00 ile öğleden sonra 15.00 saatleri arasında yapılıyor. 15.00'dan sonra yapılan transfer başvurusu takip eden ilk iş gününde değerlendirilip borç transfer işlemi gerçekleştiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder