Akbank'tan Kamuya Anında 75.000 TL Kredi

Akbank'tan kamu çalışanlarına anında kredi fırsatı. Banka tüm kamu personeline sadece nüfus cüzdanı ile yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi kullanma hakkı tanıyor. Akbank'ın son kampanyasıyla kamu çalışanları kimlikleriyle başvuru yapıyor ve anında kredi alma şansına kavuşuyor. Akbank'ın yaz aylarında da özel avantajlı koşullarla devam eden hızlı kamu kredisi kampanyasında belge yok, evrak yok, prosedür yok. Kredi kullanmak isteyen kamu çalışanının Akbank şubelerine giderek kredi başvurusu yapması yeterli. Kamu kredisi kullananlardan nüfus cüzdanı dışında fatura, ikametgah / yerleşim belgesi, gelir belgesi gibi hiçbir belge istenmiyor. Kefilsiz, gelir belgesiz, fatura getirmeksizin sadece nüfus cüzdanıyla kullanılabilen ihtiyaç kredisi Akbank'ta kamu personelini bekliyor. 50.000 TL'ye kadar tutarlar için gelir belgesi istenmezken, bunun üzerindeki tutarlarda gelir belgesi getirilmesi gerekiyor.

Akbank'ın kamu çalışanlarına özel kredisinde yaz ayları boyunca uygulanan üst limit de oldukça yüksek. Akbank kamuya hızlı kredi kampanyası ile 75 Bin Lira'ya kadar ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Kredi 99 TL dosya masrafı ve % 1.17 aylık faiz oranıyla 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. daha düşük dosya masrafı ile kredi kullanmak isteyenler aylık % 1.44 faiz oranıyla ve 75 TL kullandırım ücretiyle kredi kullanabiliyor.

Akbank kamu kredisi 3 ay ertelemeli olarak da kullanılabiliyor. Kredilerini şimdi alan kamu çalışanları taksitlerini üç ay sonra, Eylül 2014'den itibaren yapmaya başlıyorlar. Akbank'ın kamu personeline özel ihtiyaç kredisi 36 aya kadar vadeli olarak alınabiliyor. Akbank'ın anında kredi fırsatından yararlanmak ve kamu kredisi için başvuru yapmak isteyen kamu çalışanları en yakın Akbank şubesine giderek sadece nüfus cüzdanlarıyla kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder