Acil Para İhtiyacına Ziraat Bankası Avans Çözümleri

Ziraat Bankası müşterilerinin gündelik acil para ihtiyacına Kredili Mevduat Hesabı aracılığıyla avans çözümleri getiriyor. Bankada Kredili Mevduat Hesabı olan müşterilere sunulan acil çözümler arasında Maaş Avans ve Mevduat Avansı hemen dikkat çekiyor. Ziraat Bankası müşterilerinin sık sık yararlandığı bu iki çözümü yakından tanıyalım.

Maaş Avans Hesabı

Maaşını Ziraat Bankası'na taşıyanlar, diledikleri zaman avans çekebilmenin getirdiği kolaylığı ve ferahlamayı yaşıyorlar. Kredili Mevduat Hesabı'ndan maaş avansı çekmek zor olmadığı için kısa vadeli nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılıyorlar.

Maaşını halen Ziraat Bankası'ndan almakta olanların Maaş Avans hesabı başvurusu yapması yeterli... Bu başvuru yapıldıktan sonra 300 TL, 600 TL, 900 TL ve 1.200 TL olmak üzere çeşitli limitler belirleniyor. Limitler maaşın düşüklüğü veya yüksekliğine paralel olarak değişkenlik gösteriyor. Ay içerisinde maaş avansı çekenlerin avans tahsilatı ise maaş ödeme gününde işlem bedeliyle birlikte otomatik olarak gerçekleşiyor.

Ziraat Bankası Maaş Avans Hesabı'ndan yararlanmak için başvurular sadece Ziraat Bankası şubelerinden yapılıyor.

Mevduat Avansı

Ziraat Bankası müşterilerinin acil para ihtiyaçlarında Mevduat Avansı hemen imdada yetişiyor. Acil nakit paraya ihtiyacı olup da bankadaki mevduat hesabının vadesini bozmak istemeyenler Mevduat Avansı kolaylığından yararlanabiliyorlar. En yakın Ziraat Bankası şubesine uğrayıp, ihtiyaçları olan parayı, vadeli mevduatın faizini ve vadesini etkilemeden avans olarak çekebiliyorlar.

Ziraat Bankası Mevduat Avansı için bankanın tüm şubelerine, ATM'lerine, internet şubesine başvuru yapılabiliyor. Ayrıca 444 00 00 numaralı telefon bankacılığı sistemi üzerinden de başvurular kabul ediliyor.

Sözkonusu iki hesap da, Ziraat Bankası'nda açılan Kredili Mevduat Hesabı üzerinden işliyor. Ziraat Bankası Kredili Mevduat Hesabı sayesinde hesapta para olmasa dahi para çekmek mümkün olurken otomatik ödeme talimatı verilebiliyor, alışveriş yapılabiliyor, Bankkart ile ATM'lerden 7 gün 24 saat kesintisiz kredi kullanılabiliyor. Üstelik sadece kredi kullanılan günler için faiz ödeniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder