5 TL'den Başlayan Masraf Oranıyla Halkbank Halk Günü Kredisi

Halkbank'ın geleneksel Halk Günü kredi kampanyası başladı. 2014 yılına özel kampanyada 5 TL'den başlayan masraf oranı ya da % 0.76'dan başlayan faiz oranlarıyla 76.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Halkbank'ın 76. kuruluş yıldönümüne özel kampanyada 36 aya kadar vadelerle kredi fırsatları sunuluyor. Bankaya en az 2 otomatik ödeme talimatı verenler ise daha düşük faiz oranından yararlanıyor.

0.76 faiz oranı 12 ay vadeli olarak kullanılacak 3.000 TL kredi için geçerli. Daha yüksek tutarlı ve 36 ay vadeli krediler ise aylık % 1.15 faiz oranıyla sunuluyor. Kampanyada tüm vade ve tutarlar için 76 TL dosya ücreti uygulanıyor. Ancak dileyenler % 1.17 faiz oranıyla 36 ay vadeli olarak ve sadece 5 TL masraf tutarıyla kredi alabiliyorlar. En az iki otomatik ödeme talimatı verenler içinse 36 ay vadede % 1.14 faiz oranıyla kredi çekebiliyorlar. 5 TL dosya ücretli kredi seçeneğinde ise otomatik ödeme talimatı verenler aylık % 1.16 faiz oranından faydalanıyorlar.

geleneksel Halk Günü Kredisi için başvuru yapmak isteyenlerin Halkbank şubelerine uğramaları yeterli oluyor. 'İsteyin Yeter' sloganıyla kredi sunmaya devam eden Halkbank 2014 yılına özel 76. yıl Halk Günü Kredisiyle de ses getireceğe benziyor. Düşük faiz ve masraf oranları kampanyanın cazibesini artıran etkenlerden olurken 76 Bin Lira'ya varan kredi üst limiti de dikkatleri çeken bir başka özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder