3 Ay Ertelemeli Tatil Kredisi Akbank'ta

Tatilcilere yez sezonunun ilk büyük sürprizi Akbank'tan geldi. Akbank'ın, sıcak yaz günlerinde iyi bir tatil düşleyenler için hazırladığı düşük faizli tatil kredisinin en cazip yanlarından birisi 3 ay ertelemeli olması... Akbank Tatil Kredisi ile tatilini hemen şimdi yapanlar, krediyi ödemeye 3 ay sonra başlıyorlar. Taksitleri 3 ay öteleme imkanı sunan Tatil Kredisi şimdilerde tatilcileri Akbank şubelerinde ve Akbank internet şubesinde bekliyor.

Akbank'ın minimum 1.000 TL'den başlayan ve maksimum 75.000 TL'ye kadar kullanılabilen Tatil Kredisi'nde vadeler de bütçenize göre 36 aya kadar uzanabiliyor. İsteyen 3 ay, isteyen 12 ay, isteyen de 36 ay vadeyle tatil kredisi çekebiliyor, taksitlerini 3 ay sonra ödeyeceği tatilini hemen şimdi yapmanın keyfini çıkarıyor.

30 Ağustos 2014 tarihine kadar sürecek olan Akbank Tatil Kredisi fırsatından yararlanmak isteyenler, örnek olarak 10.000 TL kredi kullanmaları halinde aylık % 1.15 düşük faiz avantajından yararlanarak aylık 354 TL taksitlerle geri ödeme yapıyorlar. Kampanyada kredi kullandırım ücreti olarak tek defaya mahsus olmak üzere sadece 175 TL alınıyor. Bunun dışında 127 TL sigorta ücreti ve başvuru sırasında alınan 15 TL istihbarat ücreti bulunuyor.

Aylık % 1.15 olan faiz ücreti, 1 aydan 36 aya kadar tüm vadeler için geçerli... Kredi kullanım ücreti de kredi tutarına ve vadesine göre değişkenlik göstermiyor, tüm tutar ve vadelerde 175 TL olarak sabit kalıyor. Başvuru yapanlar farklı vade ve tutarlar için Akbank şubelerinde müşteri temsilcileriyle değişik seçenekler üzerinde görüşebiliyorlar.

Akbank 2014 Tatil Kredisi kampanyasından yararlanmak için nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi, gelir belgesi veya maaş bordrosu ve gerekli görülmesi halinde adres teyidi amaçlı belge isteniyor. Maaş müşterilerinin gelir belgesi getirmesine gerek kalmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder