Yapı Kredi'den Çiftçilere Hasat Zamanına Uygun Verimli Kart Desteği

Yapı Kredi Bankası ülkemizdeki tüm çiftçilerin yararlanabileceği Verimli Kart desteği başlattı. Yapı Kredi'nin çiftçiler için özel olarak hazırladığı Verimli Kart, tarımsal ihtiyaçların zorlanmadan karşılanmasını sağlarken geri ödemelerin de hasat zamanına uygun şekilde yapılması avantajını getiriyor. Bankanın "Hasatınız da Kartınız da Verimli Olsun" sözüyle çiftçilere sunduğu kartın hasat zamanına uygunluğu yanında pek çok avantajı da bulunuyor.

Yapı Kredi'den Verimli Kart sahibi olan çiftçilerimiz, tarımsal faaliyetlerinde gerek duyacağı tohum, fide, fidan, gübre, zirai ilaç, akaryakıt, yem, tarımsal alet gibi ihtiyaçlarını Verimli Kart üyesi işyerlerinden faizsiz karşılayabiliyorlar. Ayrıca Yapı Kredi şubelerinden veya ATM'lerden nakit çekim de yapabiliyor, tüm borçlarını hasat zamanından sonra tek seferde geri ödeyebiliyorlar. Yapı Kredi'nin çiftçilere sağladığı avantajlar bu kadarla da bitmiyor. Dünya Çiftçiler Günü'nde 6 ay faizsiz akaryakıt ve New Holland traktör hediyesi kazanma şansını yakalıyorlar.

Yapı Kredi Verimli Kart sahibi çiftçiler, anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından yapacakları akaryakıt alışverişlerinde 6 ay boyunca % 0 faiz ayrıcalığından da yararlanıyorlar. Buradaki % 0 faizin "faizsiz" anlamına geldiğini belirtelim.

Yapı Kredi'nin çiftçilerimize sağladığı fırsatlar arasında bir de hediye çekilişi var. 30 Nisan - 21 Ekim tarihleri arasında Verimli Kart sahibi olan çiftçileri çekiliş sonucunda 10 adet New Holland traktör kazanma şansı bekliyor. Çekilişte kazanan talihli çiftçileri bekleyen traktör modelleri şöyle sıralanıyor:

1 kişiye 2014 Model Yerli New Holland Marka Traktör (TD100D Delta 4 WD 16.9/14X34 (D10) Mavi)
7 kişiye 2012 Model Yerli New Holland Marka Traktör (TC70F Mavi)
1 kişiye 2012 Model Yerli New Holland Marka Traktör (TC30F Mavi)
1 kişiye 2012 Model Yerli New Holland Marka Traktör (TC25F Mavi)

Yapı Kredi'nin çiftçilere özel Verimli Kart'ını almak isteyenlerin ülkemizin dört köşesindeki Yapı Kredi şubelerinden birisine başvuru yapması yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder