Yapı Kredi - Yüzde 100 Onaylı Gelir Belgesiz Alışveriş Kredisi

Yapı Kredi Bankası'nın % 100 onaylı Alışveriş Kredisi kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Taksitli ödemelere kolaylık getirmek amacıyla "Önce al, sonra böl" sloganıyla başlatılan kredi kampanyasında & 100 onaylı, çok düşük faizli ve masrafsız kredi fırsatları sunuluyor. Üstelik gelir belgesi gerekmeden tüm peşin alışverişler bütçenize uygun şekilde taksitlendiriliyor. Faizlerin yükseldiği, piyasalarda durgunluğun hakim olduğu bu dönemde ihtiyaçlarını ertelemek istemeyenler, Yapı Kredi'nin sunduğu 2.000 TL ve 5.000 TL olmak üzere iki farklı kredi diliminden hangisini istiyorlarsa onu seçiyorlar ve önce alışverişi yapıp, sonra taksitlere bölüyorlar.

İhtiyaçlarını ertelemek istemeyen herkes için Yapı Kredi'nin sunduğu iki çözüm bulunuyor. Dileyenler, Yapı Kredi Üye İşyerleri’nden Yapı Kredi Bankası kredi kartlarıyla peşin yaptıkları alışverişi, en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret ederek %100 onaylı Alışveriş Kredisi’yle taksitlendirme avantajı yaşıyorlar. Alışverişlerini Hesap Kesim tarihinizden önce kredilendirenler kazanmış oluyorlar.

Yapı Kredi'nin sunduğu ikinci avantajlı çözüm de şöyle: Alışveriş Kredisi için en yakın Yapı Kredi şubesi ziyaret ediyorsunuz. Kredi tutarınızı Alışveriş Kartı’nıza yükletip istediğiniz Yapı Kredi Üye İşyeri’nde dilediğinizce kullanabiliyorsunuz. Üstelik, Yapı Kredi'den aldığınız kredi kartınız varsa, kredi kartınızdaki kullanılabilir limit bloke edilerek Alışveriş Kredisi’ni % 100 onaylı kullanabiliyorsunuz. Kredi kartınız yoksa Alışveriş Kredisi başvurusu yapabiliiyorsunuz.

Yapı Kredi'nin alışverişler için gündeme getirdiği bu iki çözümü, 2.000 TL ve 5.000 TL tutarındaki kredi dilimleri için kullanabilir, peşin alışverişinizi 12 ay veya 24 ay vadeye bölebiliyorsunuz. Her iki seçenekte de faiz oranı % 1.34'te kalırken herhangi bir masraf ödemiyorsunuz. Böylece 2.000 TL tutarındaki alışveriş kredinizi 12 aya bölerseniz ayda 185 TL taksitler halinde ödeyebiliyorsunuz. Eğer 5.000 TL tutarındaki krediyi 24 ay vadede ödemeyi tercih ederseniz aylık ödemeniz 253 TL şeklinde gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder