Yapı Kredi Nazar Boncuklu Masrafsız Mayıs 2014 Kredisi

Yapı Kredi Bankası'nın Nazar Boncuklu Masrafsız İhtiyaç Kredisi Kampanyası cazip faiz oranlarıyla başladı. Bankanın Nazar Boncuklu Mayıs 2014 Kampanyasında hiçbir masraf veya komisyon ödenmeden 30.000 TL tutarında kredi, 36 ay vadeye kadar % 1.33'ten başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Yapı Kredi'nin mayıs ayı kampanyası sayesinde müşterilerinin cepleri de güvence altına alınıyor.

Yapı Kredi'nin 30.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için uyguladığı düşük faiz oranları böyle... Ancak 30.000 TL'den daha az krediye ihtiyaç duyanlar için de farklı seçenekler bulunuyor. Kampanya kapsamında örneğin 9.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar, 24 taksitte geri ödemeye tercih ederlerse % 1.37 faiz oranından yararlanırken sadece 36 TL masraf ödeyerek kampanyaya katılabiliyorlar. Böylece aylık 457 TL taksitlerle Nazar Boncuklu kampanyanın getirdiği fırsatlarla tanışabiliyorlar. Kampanyadan 15.000 TL tutarında kredi çekmeyi düşünenleri ise, 36 ay vadede aylık % 1.33 düşük faiz oranı bekliyor. Bunu tercih edenler sadece 82 TL masraf ödüyorlar.

Katılma Koşulları

Yapı Kredi Nazar Boncuklu Masrafsız Kampanyası'na kamu çalışanı veya özel sektörden tüm çalışanlar başvuru yapabiliyorlar. Emekli müşteriler sadece nüfus cüzdanı, kamu çalışanı müşteriler ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle hemen kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm özel sektör çalışanlarının nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi, son 2 aya ait güncel maaş bordrosunun biri veya antetli kağıda yazılmış ve şirket yetkilileri tarafından imzalanmış maaş yazısı yeterli oluyor. Serbest meslek sahipleri ise, nüfus cüzdanı fotokopisine ek olarak son vergi levhasının fotokopisini götürüyorlar. Kira geliri olanlardan da tapu ve kira kontratı fotokopisi isteniyor.

Başvuru Kanalları

Yapı Kredi tarafından düzenlenen Nazar Boncuklu Masrafsız Kredi Kampanyası'na internet üzerinden Kredi Şimdi ile başvuru yapılabiliyor. SMS ile başvuru yapmak isteyenler ise, "Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelir” yazıp 4411'e gönderebiliyorlar. En yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret başvuru yapılabiliyor. 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalıyla da başvuru yapmak mümkün... Tüm bu kanalların yanısıra en yakın Yapı Kredi ATM'sinden de başvuruda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder