Vakıfbank Düşük Faizli 2. El Otomobil Kredisi Kampanyası

Vakıfbank tatil aylarına 2. el otomobil ile girmeyi düşünen müşterilerine düşük faizlerle taşıt kredisi sağlıyor. Bugünlerde 0 km. araç almak yerine yaz günlerini beğendiği bir 2. el otomobil ile değerlendirip 0 km. arabayı ileride daha düşük faizlerle almak isteyenler için düzenlenen kampanyada aylık % 1.14'ten başlayan düşük faiz oranları var. Düşük faiz oranının yanısıra 24 ay ve 48 ay olmak üzere çeşitli vade seçenekleri de sunuluyor.

Vakıfbank'ın 2. El Otomobil Kampanyasında nihai fatura değeri 50.000 TL'yi aşan otomobillede bedelin 50.000 TL'ye kadar olan kısmı için % 70 kredi desteği, 50.000 TL'nin üstünde olan kısım için de % 50'sine kadar kredi desteği sağlanıyor. 24 ay ve 48 aya varan vade seçenekleri ve % 1,14’ten başlayan faiz oranlarıyla arabanız kapınıza kadar geliyor.

Vakıfbank'tan alınan 2. El Otomobil Kredisi için her biri farklı kolaylıklar sunan değişik taksit ödemeleri sözkonusu oluyor. Kredinizi aylık eşit taksitli olarak geri ödeyebileceğiniz gibi tercihinize göre 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli 3 ayda bir eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, son taksit balon ödemeli, ve değişken taksitli olarak da geri ödeyebilirsiniz. Kefil istenmeden gerçekleştirilen Vakıfbank kampanyasında kredi tahsis ücreti olarak 300 TL ödemeniz gerekiyor. Kredi Tahsis Ücretine % 5 Banka Sigorta Muamele Vergisi'nin (BSMV) dahil olduğunu belirtelim.

Kampanya kapsamında örnek olarak 10.000 TL kredi kullanmanız halinde 24 ay vadeyi tercih ederseniz aylık 491 TL taksitlerle ödeyebiliyorsunuz. 48 ay taksiti tercih etmeniz durumunda aylık taksit miktarı 286 TL'ye iniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder