Kıllanan Adam ve Finansbank Enpara Hesabı Açmanın Avantajları



Finansbank'ın "Biz Finansbank'ın Türkiye'yi dijital bankacılıkla tanıştırmayı hedefleyen en yeni fikriyiz" sözleriyle tanımladığı Enpara Hesabı, "Kıllanan Adam" karakterinin geri dönmesi ve televizyonlarda yeniden boy göstermeye başlamasıyla bir kez daha gündeme geldi. Kıllanan Adam'ın "İnternetten ETF'ye masraf mı alınır?", "Kuş kadar faiz mı?", "Hesap İşletim Ücreti neymiş?", "Telefonda bu kadar bekletilir mi?" gibi kritik soruları sorduğu ve her defasında "Kıllandırmayın adamı..." dediği problemlerin hepsinin çözümünü Finansbank'ın dijital bankacılık ürünü Enpara getiriyor.

Finansbank'ı hayata geçirdiği Enpara için yapılabilecek en kısa tanım, fiziksel şubeleri olmayan, hesap açılırken de işlem yaparken de banka şubesine gidilmeyen çağdaş dijital bir banka hesabı ürünü olması... Finansbank'ta Enpara hesabı açtıranlar, banka şubesine hiçbir şekilde gitmeden vadesiz mevduat hesabı, vadeli mevduat hesabı, birikim hesabı, altın hesabı, yatırım hapı hesabı açtırabiliyorlar. Enpara'nın sunduğu zengin faizinden yararlanırken hesap işletim ücreti, havale ücreti vb. gibi masrafları ödemiyorlar. Çünkü Finansbank Enpara'da personel yok, fiziksel banka şubelerinin masrafları yok. Bu yüzden de hesap sahibine zengin faizi ve masrafsız işlem olarak geri dönmesi mümkün oluyor.

Finansbank Enpara, bankacılıktaki amacını, fiziksel şubeleri hiç kullanmadan, yalnızca dijital kanallar üzerinden temel bankacılık ihtiyaçlarının sunulması olarak açıklıyor. En önemli önceliğinin; hesap sahibine net, rekabetçi avantajlar sunmak ve vaktini en verimli şekilde kullanmanızı sağlamak olduğunu vurguluyor. Şubeler kullanılmadığı için kiradan, elektrikten, sudan, doğalgazdan, temizlik masraflarından, çaydan, kahveden, kağıt ve kalemden tasarruf edilerek yaratılan maliyet avantajını Enpara hesap sahipleriyle paylaşıyor.

Dijital bankacılık ürünü olan Enpara'da bu nedenle her zaman zengin faizi veriliyor. "Sıfırın gücüne" inanıldığı için temel bankacılık ürün ve hizmetlerinden ücret, masraf ve komisyon alınmıyor. Enpara'nın asabi, ama bir o kadar da sevimli karakteri Kıllanan Adam'ın klasik bankacılık hizmetlerinde alınan ücretlere sinir olurken Enpara'ya toz kondurmaması da bu yüzden...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder