ING Turuncu Hesap'ta Faiz Yüzde 11.75'e Yükseldi

Belli bir miktar birikiminiz varsa ve bunu vadeli hesapta değerlendirmeyi düşünüyorsanız, ING Bank'ın Turuncu Hesabı bugünlerde iyi bir tercih olabilir. Çünkü ING Bank Turuncu Hesap sahiplerine sunulan yüksek faiz avantajları bugünlerde daha da yükselerek % 11.75'e ulaştı. ING Bank Turuncu Hesap sahipleri şimdi ilk 90 gün boyunca % 11.75 Hoş Geldin faiziyle biriktirmenin tadını çıkarıyorlar.

ING Turuncu Hesap'ın ne olduğunu bilenler biliyor ama bilmeyenler için en kısa yoldan tanımlayacak olursak, istenilen anda para çekip para yatırılabilen, vade derdi olmayan, hesap işletim ücreti ve EFT /Havale ücretleri alınmayan bir tasarruf hesabı olduğunu söyleyebiliriz.

ING Bank Turuncu Hesap'ı olmayanlar, şubeye gitmeye gerek kalmadan hesap açtırabiliyorlar. Hesabın açılmasıyla birlikte 90 gün süreli hoş geldin faizi hemen işlemeye başlıyor. Gecelik işleyen faiz, gün içerisinde para çekilip yatırılsa bile vadesi bozulmadan her gün sabit olarak devam ediyor.

% 11.75'lik hoş geldin faizinden ING Bank'ta ilk defa Turuncu Hesap açtıracak müşteriler yararlanabiliyorlar. Herhangi bir alt limiti olmayan ING Turuncu Hesap'taki avantajlı faiz oranı 100.000 TL'ye kadar olan mevduatlarda geçerli oluyor. Hesap bakiyesinin bu tutarın üstüne çıkması durumunda 100.000 TL'yi aşan kısmına daha düşük faiz oranı uygulanıyor.

ING Bank Turuncu Hesap ile birlikte gelen avantajları şöyle sıralayabiliriz:

Hesaptan EFT / Havale yapılabiliyor.
ING Bank İnternet Şubesi, Cep / Tablet Şube ve 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı'ndan yapılan EFT / Havale işlemleri ücretsiz gerçekleşiyor.
ING Turuncu Hesap'tan hesap işletim ücreti alınmıyor.
Hafta içi 17.00'den önce para yatırıldığında, aynı gün faiz kazandırmaya başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder