ING Esnaf Kredisi KOBİ Yaz 2205'e TCKN Gönder

ING Bank esnaf kredisi kampanyası başladı. Esnafa özel kredi kampanyasına SMS ile kolayca başvuru yapmak mümkün. Esnaf Kredisi kampanyası kapsamında ayda 499 TL taksitle 20.000 TL ticari kredi kullanılabiliyor. Kredi başvurusu yapmak için KOBİ yazıp TC kimlik numarasını 2205'e göndermek yeterli. Kredi istenirse 3 ay ertelemeli olarak da kullanılabiliyor.

Televizyon reklamlarında Balık Ayhan'ı izlediğimiz ING Bank Esnaf Kredisi kampanyasında bankanın 'paran burda değerli' mesajı bir kez daha vurgulanıyor. Kredinin maksimum tutarı 20.000 TL. Kredi aylık 499 TL taksitlerle geri ödeniyor. ING Bank'ın esnafa özel kredisi için başvuru kısa mesaj göndererek de yapılabiliyor. SMS ile esnaf kredisi başvurusu yapmak için KOBİ yazıp TCKN 2205'e göndermek gerekiyor. Kredi 3 ay ertelemeli olarak da kullanılabiliyor.

ING'nin esnafa özel kredi kampanyası bahar ve yaz aylarında nakit sıkışıklığını aşmak için iyi bir fırsat olacak gibi gözüküyor. Kolay başvuru süreci ve hızlı onay ING Bank kredilerini ön plana çıkarıyor. Kredi başvurusu hemen sonuçlandırılıyor ve nakit kredi anında hesaplara geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder