ING Bank Borcuna Sadık Müşteriye Özel 99 TL Taksitle Kredi Kampanyası

ING Bank, kredi borcuna sadık müşterilerinin faiz yükünü hafifletmek için yaratıcı çöüzmler üretmeye devam ediyor. Başlattığı son kampanyasıyla borcuna sadık müşterileri için daha düşük faiz oranı sunan ING'nin kampanyası, düşük faiz oranları ve taksit tutarlarıyla göz dolduruyor. Böylece borcunu düzenli ödeyenler, ayrıcalıklı müşteri olmanın keyfini çıkarıyorlar.

ING Bank bu kampanyasını başlatırken "Kredi kullanırken başkalarının yükünü taşımayın" felsefesinden yola çıktı. Kampanyada borcuna sadık müşterilere özel kredi fırsatlarıyla 99 TL'den başlayan taksitlerle 6.000 TL fırsatının sunulması da bu felsefeden kaynaklanıyor. Aynı şekilde aylık % 1.28'den başlayan faiz oranlarıyla ING Bank müşterilerinin 100.000 TL'ye kadar nakit ihtiyaçları da karşılanıyor.

ING Bank'ın aylık 99 TL'den başlayan taksitlerle düzenlediği kampanyanın özelliği artan taksitli bir kredi kampanyası olması... Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin KKB Risk Raporu skorunun 1.600 ve üzerinde olması gerekiyor. Sözkonusu Risk Raporu, kısaca KKB olarak bilinen Kredi Kayıt Bürosu verilerinden oluşuyor. Risk Raporu sonucu 1.600'ün altındaysa o müşteri riskli kabul ediliyor; 1.600 ve üstündeyse risksiz müşteri olarak değerlendiriliyor ve cazip taksitlerle düşük faiz oranları teklif ediliyor. Bir başka deyişle kredi geçmişi iyi olan müşteriye daha cazip fırsatlar sunuluyor.

Bu kampanya kapsamında kullanılan kredinin taksitleri ilk sene 99 TL, ikinci seneden itibaren 305 TL eşit ödemeli şekilde gerçekleşiyor. 6.000 TL tutarındaki kredinin geri ödemesi sadece 36 ay vadede yapılabiliyor. Kampanyanın faiz oranı aylık %1,37, kredi tahsis ücreti ise 169 TL olarak alınıyor.

Artan taksitli sistemi istemeyip de eşit taksit ödemesinden yana olanlar için de ikinci bir seçenek var. Aylık % 1,28'den başlayan faiz oranlarıyla, eşit taksitli kredi kampanyasına katılmak isteyenlerin KKB Risk Raporu skorunun 1.700 ve üzerinde olması gerekiyor. 9 ay vadeye kadar faiz oranı aylık % 1,28; 12 - 36 ay vadede ise faiz oranı aylık % 1,29 oluyor. 100.000 TL’ye kadar geçerli olan kampanyada kredi tahsis ücreti olarak 169 TL ödenmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder