HSBC Modern Hesap'ta Şimdi 12.25 Hoş Geldin Faizi Var

HSBC'nin her zaman yüksek faiz oranları sunan Modern Hesap'ının hoş geldin faizi şimdi % 12.25'e yükseldi. HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı avantajlarından yararlanmaya başlayan Modern Hesap sahiplerine artık Türkiye'nin en yüksek faiz oranı olan % 12.25 sunuluyor. HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı'na giriş yaparak hesabını Modern Hesap olarak tanımlayanlar ilk aya özel % 12.25 hoş geldin faiziyle tanışıyorlar.

HSBC'nin sunduğu % 12.25 faiz oranından yararlanmak için 15 Mayıs - 15 Haziran 2014 tarihleri arasında HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı'na giriş yaparak Hesaplarım butonu altındaki Modern Hesap Açılışı menüsünden hesabınızı Modern Hesap olarak tanımlamanız yeterli oluyor. HSBC'nin sunduğu % 12.25 faizinden yararlanmaya başlamak için atılması gereken tek adım bundan ibaret...

15 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyada hesaplar sadece TL cinsinden açılabiliyor. Dolar veya Euro cinsinden heskap açılamıyor. Hesap açılışı için herhangi bir alt limit bulunmuyor.

Sadece ilk defa Modern Hesap açacak müşterilere açık olan kampanyadan daha önce Modern Hesap açılışı yapmış olanlar yararlanamıyor.

Hoş geldin faizi, hesap açılışının yapıldığı günden itibaren 30 gün için geçerli... 30 gün sonunda, Modern Hesap standart faiz oranından nemalanmaya başlıyor.

Hesabın faiz getirisi kazanabilmesi için, bakiyenin belirlenen alt limitin üzerinde olması gerekiyor. Standart alt limit tutarı 2.000 TL olarak belirlendiği için 2.000 TL üzerindeki bakiye için faiz getirisi kazanılıyor. Bu nedenle Modern Hesap'taki bakiyenin her zaman 2.000 TL’nin üzerinde olması gerekiyor.

Modern Hesap, mevcut vadesiz hesap üzerine tanımlanıyor. Vadesiz bakiye ve bu bakiyenin üzerine eklenecek yeni bakiyeler Modern Hesap özelliği kapsamında günlük değerlenmeye başlıyor.

Her müşteriye sadece bir adet Modern Hesap açılabiliyor. HSBC nezdinde ortak hesaptan Modern Hesap açılması durumunda ortak hesap sahipleri ayrıca başka bir hesaptan Modern Hesap açamıyorlar.

Hafta içi günlerde saat 17.00’dan sonra yatırılan tutarlar, ertesi gün valörlü olarak faiz kazanmaya başlıyor.

Modern Hesap’tan HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı'nı kullanarak yapılan Havale / EFT işlemlerinden ücret alınmıyor.

Modern Hesap'tan, otomatik fatura / düzenli ödeme talimatları verilebiliyor. Ödemelerin öncesinde ve sonrasında müşterilere SMS ile mutlaka bilgilendirme yapılıyor.

Modern Hesap'a, Plus özelliği tanımlanarak, birikim süresi en az 1 yıl olmak kaydıyla orta ve uzun vadede minimum 200 TL, USD (Amerikan Doları), Euro, GBP (İngiliz Sterlini) olarak her ay birikim yapılabiliyor. Birikim süresi boyunca, hesap işletim ücreti alınmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder