Garanti Bankası Faturalarınızı Ödemeyi Garanti'liyor

Yoğun yaşam tempomuz arasında faturalarımızın son ödeme tarihlerini unutabiliriz. Ödeme gününü kaçırınca da yüksek faiz yükü binmesi kaçınılmaz olur. Bunun en kısa yoldan önüne geçmek için Garanti Bankası'nın sunduğu otomatik ödeme talimatı çözümü iyi bir tercih olabilir. Elektrik, su, doğal gaz, telefon, cep telefonu, Kablo TV, Dijital TV gibi abonelik gerektiren faturaların ödeme tarihlerini Garanti sizin yerinize takip ediyor.

Böylece uzun kuyruklarda beklemenize, faturaların ödeme tarihlerini takip etmenize gerek kalmıyor. Üstelik Avans Hesap sayesinde hesabınızda para olmasa bile faturalarınız Garanti Bankası tarafından gününde ödeniyor. Otomatik ödemede bir aksilik olsa bile, gecikme faizini de Garanti Bankası üstleniyor. Daha da önemlisi, otomatik ödeme talimatınızı oturduğunuz yerden Garanti Bankası'nın internet şubesine girerek Ödemeler menüsü Fatura adımından verebiliyorsunuz. Otomatik Ödeme Talimatı'nı ayrıca size en yakın Garanti şubesinden de yapabiliyorsunuz.

Garanti'deki hesabınızda bakiyeniz yeterliyse faturaların tutarı hesabınızdan karşılanıyor. Hesabınızda bakiye yeterli değilse Avans Hesap limitiniz devreye giriyor ve fatura ödemeniz otomatik olarak gerçekleşiyor. Garanti'de Avans Hesabı olanların hazır kredi limiti oluşuyor. Böylece hesabınızda para olmasa dahi fatura, taksit ve kira ödemeleriniz hemen gerçekleşiyor. Limitiniz dolmuşsa kredi kartınızın nakit avans limitinden ödemeleriniz otomatik olarak yapılıyor. Hesabınıza para yatırdığınızda krediniz otomatik olarak kapanıyor ve sadece kullandığınız gün kadar faiz ödemiş oluyorsunuz.

Garanti internet şubesinden "Garanti Hatırlat" tanımlaması yapmanız halinde, hesabınızda para olmadığı için ödenmeyen otomatik faturalarınızı kısa mesaj ya da e-mail ile anında öğrenmeniz mümkün oluyor. Bu durumda ödenmemiş otomatik faturalarınızla ilgili her türlü bilgiyi hemen öğrenmiş oluyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder