Evin Tamamına % 100 Konut Kredisi Akbank Büyük Kırmızı Ev'de

Satın alınacak konutun bedelinin tamamına kredi veren bir banka var mı? Peşinatı olmayan ya da birikimini satın alacağı evin peşinatı için kullanmak istemeyenler bu soruyu sıkça soruyorlar. Peşinat demeden konut kredisi kullanmak için şimdi Akbank Büyük Kırmızı Ev'de bir fırsat var.

Bilindiği gibi yasal düzenlemeler gereği bankalar satın alınacak konutun ekspertiz değerinin yüzde 75′i için kredi kullandırabiliyor. Yüzde 25'lik kısım için mutlaka peşinatınız olması gerekiyor. Bu da kredi taksitlerini ödeyebilecek olan, ancak peşinat için parası olmayanlar için büyük bir zorluk ortaya çıkarıyor.

Akbank peşinatsız ev satın almak için yeni bir konut kredisi fırsatı sunuyor. Kendinize, ailenize ya da 3. bir şahsa ait ikinci bir konut ipoteği göstermeniz durumunda Akbank'tan % 100 konut kredisi kullanmanız mümkün. İpotek gösterebilenler satın alacakları konutun ekspertiz değerinin %100’üne kadar kredi kullanılabiliyor.

Peşinat için yeterli birikimi olmayanlar için iyi bir fırsat yaratan krediyle özellikle ailelerinin sahip oldukları gayrimenkulü gösterebilecek olan gençler ve yeni evliler peşinatsız olarak ev sahibi olmayı düşünebilirler. Ancak ipotekli olarak kredi kullanmanın risklerini de hesaba katmadan adım atmamak gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder