Denizbank Cebimde Kredi ile 30.000 TL Kredi 5 Dakikada Cebinizde

Denizbank her zaman olduğu gibi 5 dakikada kolay kredi sunmaya devam ediyor. Kesintisiz her zaman gündemde olan Cebimde Kredi ile 30.000 TL'ye kadar istenilen miktarda kredi kullanılabiliyor. 36 aya kadar çeşitli vadelerle sunulan Denizbank Cebimde Kredi kampanyasında kredi başvurusunun cevabı 5 dakikaya kalmadan cep telefonuna geliyor. Kredi cevabı SMS ile cep telefonuna geldikten sonra geriye sadece en yakın Denizbank şubesine giderek krediyi çekmek kalıyor.

Denizbank'ın "Cebimde Kredi ile Hayat Deniz'de Güzel" sloganıyla başlattığı ve aralıksız devam eden kampanyasında 30.000 TL'ye kadar istenilen miktarda kredi kullanma imkanı var. Örnek olarak kampanya kapsamında 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekildiğini var sayarsak, 12 aya kadar vadelerde aylık % 1.50 faiz oranı uygulanıyor. 24 aya kadar vadelerde ise faiz oranı aylık % 1.69 oluyor. 36 aya kadar vadelerde faiz oranı aylık % 1.74 şeklinde gerçekleşiyor. Bu arada dosya masrafının tüm vadeler için 150 TL olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Cebimde Kredi'ye Başvuru Nasıl Yapılıyor

Cep telefonunuzdan KREDİM yazdıktan sonra TC Kimlik Numaranızı (TCKN) girip 3280'e bir SMS yollamanız yeterli... SMS'i gönderdikten sonra 5 dakika içerisinde başvuru sonucunuz gönderiliyor. Ardından en yakın Denizbank şubesine nüfus cüzdanının aslı veya fotokopisiyle birlikte başvuru yapılabiliyor.

Denizbank'ın her zaman gündemde olan Cebimde Kredi kampanyası hakkında daha geniş bilgi almak isteyenler tüm Denizbank şubelerine veya 444 0 800 numaralı AçıkDeniz Telefon Bankacılığı'na başvuruda bulunabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder