Bank Asya - Yeni Katılım Hesabına Artı 10 Puan İlave Kar Payı

Türkiye'nin en güçlü katılım bankalarından Bank Asya, avantajlı kar paylaşım oranlı "Hoşgeldiniz Katılma Hesabı"nı kullanıma açtı. Bank Asya'da daha önce hiç hesabı olmayan yeni müşteriler için düzenlenen "Hoşgeldiniz Katılım Hesabı"nda +10 puan ilave kar paylaşım oranı veriliyor. Bank Asya'da yeni hesap açılışı yapan müşteriler, hesap açılış tarihinden itibaren ilk 45 gün yeni katılma hesabı açarlarsa bu avantajdan yararlanabiliyorlar.

Bank Asya müşterileri bu hesabı sadece TL bazında değil, isterlerse USD (Amerikan Doları) veya Euro bazında açabiliyorlar. Her üç para biriminde de minimum hesap açılış tutarının 50 TL, 50 Dolar veya 50 Euro olması gerekiyor. Üst limiti ise en fazla 250.000 TL ve muadili USD veya Euro olabiliyor. TL, USD, Euro olarak açılmış olan katılma hesaplarının toplam tutarının TL cinsinden 250.000 TL altında olması şartıyla + 10 puan ilave kar paylaşım oranından yararlanıyorlar. Toplam tutarın 250.000 TL'yi geçmemesi gerektiğini hatırlatalım.

Yeni Bank Asya müşterilerinin +10 ilave kar paylaşım oranından yararlanabilmesi için; Hoşgeldiniz Katılma Hesabını hesap açılış tarihinden itibaren ilk 45 gün içerisinde açılması gerekiyor. Müşterilerin 3 aya (91 gün) kadar açacağı katılma hesapları için + 10 puan ilave kar paylaşım oranı veriliyor.

Maksimum 3 aya kadar açılabilen "Hoşgeldiniz Katılma Hesabı"na ait ilk temdit tarihi geldiğinde, sistemde tanımlı olan en avantajlı katılma hesabı kar paylaşım oranı ile temdit görmeye devam ediliyor. Kanal bazında tanımlanmış olan her hangi bir katılma hesabı kampanyası veya ürünü olmaması durumunda; müşteriler, ilk temdit tarihinden sonra standart kar paylaşım oranından yararlanmaya devam ediyorlar.

Hoşgeldiniz Katılma Hesabı açan yeni müşteriler ilk 3 ay Hesap İşletim Ücreti ödemiyorlar. İstedikleri zaman bu hesaplardan EFT, havale ve virman yapabiliyorlar.
Bu hesaplara temdit tarihinde para ilavesi de yapılabiliyor.

Bank Asya'da Hoşgeldiniz Katılma Hesabı açılışı için tüm Bank Asya şubelerine, telefon bankacılığına veya internet şubesine başvuru yapılabiliyor. Hesap açılış işlemi tamamlandıktan sonra bu hesapla ilgili tüm detaylar Bank Asya şubelerinin yanısıra bankanın internet şubesinden de izlenebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder